• یکشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400092822112
  • خبرنگار : 30054

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی به همراه مواد لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی به همراه مواد لازم

زرشک پلو با مرغ جزو غذاهای پرطرفدار و لذیذی است که در وعده‌های غذایی اصلی بر سر سفره ایرانی ها قرار می‌گیرد و برای پذیرایی از مهمان‌ها در انواع مجالس از این غذا استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام آف دکور، با اینکه زرشک پلو با مرغ غذایی بسیار رایج در بین ما ایرانی‌ها است، اما هرکسی مرغ را با شیوه خاص خودش طبخ می‌کند و اگر زرشک پلو با مرغ را در خانه‌ها و شهرهای مختلف تست کنید تجربه‌های متفاوتی را برای خود رقم خواهید زد، زیرا تغییر در هر یک از مواد اولیه برای تهیه زرشک پلو با مرغ می‌تواند طعم غذا را تغییر دهد و یک مزه جدیدی را برای شما ایجاد کند.

به طور مثال خیلی از افراد هستند که سس مرغ را بصورت معمولی با گوجه فرنگی تهیه می کنند، ولی اگر در فصل پاییز و زمستان باشید برای خوش طعم تر شدن سس مرغ از پوست پرتقال استفاده کنید.

جهت آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی روی این لینک کلیک کنید.

ریختن پوست پرتقال داخل سس مرغ یک مزه ملس ایجاد می کند و از خوردن آن لذت خواهید برد.

همچنین می توانید کنار آب پرتقال تازه، از کره و زعفران دم کرده برای خوش طعم کردن مرغ استفاده کنید.

در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را برای شما شرح دهیم.

برای این منظور ابتدا مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را مشاهده می‌کنید که با نسبت‌های مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته اند.

اگر بخواهید این غذا را در حجم کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

  •  پیاز: یک عدد متوسط
  •  مرغ: دو ران کامل
  •  پرتقال: برای تزئین به مقدار لازم
  •  کره پاستوریزه: ۵۰ گرم
  •  آب پرتقال طبیعی: دو لیوان
  •  نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر: به مقدار لازم
  •  زعفران دم شده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی به همراه مواد لازم

بهترین طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

برای تهیه مرغ پرتقالی باید به جای روغن از کره برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید و کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و روی شعله گاز بگذارید، وقتی ذوب شد تکه های ران مرغ را داخل آن سرخ کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید تا جایی که رنگ طلایی بگیرند آنها را تفت دهید.

وقتی که مرغ ها سرخ شدند آنها را داخل ظرف دیگری قرار دهید و پیازها را داخل کره سرخ کنید.

وقتی پیازها طلایی رنگ شدند باید نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه های دلخواه و پودر سیر را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا یکدست شوند و بعد باید مرغ ها را روی پیازهای سرخ شده بگذارید و بعد سس مرغ پرتقالی را تهیه کنید.

حالا باید طعم سس غذا را انتخاب کنید. اینکه آب پرتقال ترش و شیرین باشد وابسته به ذائقه و سلیقه شماست و می توانید آب پرتقال را به مرغ هایی که روی پیاز ها قرار داده شده اضافه کنید و شعله را کم کنید تا آرام بپزند و سس مرغ پرتقالی شما جا بیفتد.

وقتی که سس مرغ با شعله آرام بپزد به مرور غلیظ تر شده و حجم کمتری پیدا می‌کند و می‌توانید کمی زعفران دم کنید و به مواد خود اضافه کنید.

قبل از اینکه غذای شما جا بیفتد بهتر است طعم سس را بچشید تا اگر خیلی شور و ترش شده بود برای متعادل شدن طعم آن کمی عسل اضافه کنید و اگر خیلی شیرین بود مقداری آبلیمو و سرکه داخل آن بریزید. وقتی چاشنی دلخواه خود را ریختید اجازه دهید که چند دقیقه دیگر سس مرغ بجوشد و غلظت دلخواه را پیدا کند و مجددا طعم آن را بچشید.

در این مرحله وقتی مرغ پخت می توانید کمی از برش پرتقال روی آن بگذارید تا بوی بد مرغ ها برطرف شود و فضا کاملا پرتغالی شود.

حالا مرغ پرتقالی شما آماده شده و می توانید برنج را به همان شیوه همیشگی آبکش کنید و زرشک ها را هم داخل روغنی که گرم شده تفت دهید و با برنج زعفرانی مخلوط کنید و مرغ های پخته شده را در کنار زرشک پلو سرو کرده و نوش جان کنید.

بعضی ها پیشنهاد می‌دهند که در سس مرغ پرتقالی کمی هویج بریزید، ولی شما این کار را نکنید چون طعم پرتقال را تضعیف می‌کند و سس مرغ بیش از حد شیرین می‌شود و دیگر طعم دلخواه را نخواهد داشت.

اگر طعم سس تلخ شد کمی دارچین و شکر داخل آن بریزید تا متعادل شود.

پختن این غذا کمتر از نیم ساعت زمان می خواهد و برای جا افتادن و آماده شدن هم نهایتاً یک ساعت زمان نیاز است.

پیشنهاد می کنیم برای طعم بهتر مرغ پوست لیموترش را بگیرید و برای سرخ کردن آنها حتماً از کره استفاده کنید و اگر دوست دارید رب گوجه فرنگی بیشتری بریزید و زعفران را هم به همان نسبت بیشتر بریزید تا عطر و طعم دلخواه شما را بگیرد و اگر دوست دارید می توانید داخل سس چند عدد آلوچه ترش بریزید.

در صورتی که برای طعم دار شدن مرغ از لیمو ترش استفاده می کنید از همان اول آن را از مرغ در بیاورید و بعد آن را بپزید. با این شیوه هم بوی مرغ می رود و هم مزه دار می شود و طعم بهتری پیدا می‌کند.

برای اینکه زرشک پلو برای برای مهمانی ها و مجالس مناسب باشد تزیین زیباتری برای این غذا در نظر بگیرید تا جلوه داشته باشد و برای تزیین زرشک پلو از برنج زعفرانی استفاده کنید و کمی هم خلال پسته روی آن بریزید.

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی به همراه مواد لازم

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha