رئیس دانشگاه پیام نور خرامه در این کنفرانس با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه پیام نوراستان فارس و مرکز خرامه، محورهای اصلی کنفرانس را شامل ٢ محور اصلی حقوق ، روانشناسی و علوم تربیتی دانست و از تشکیل دو کمیته داوری تخصصی در این زمینه خبر داد که با حساسیت فرایند داوری مقالات را انجام دادند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور فارس، خلیل صفری افزود: اهمیت بررسی همه جانبه آسیبهای اجتماعی و روانی و ارائه راهکارهای مناسب که حاصل تقریب و هم افزایی علوم مرتبط مختلف در این زمینه است، دانشگاه پیام نور استان فارس را بر آن داشت تا با تعریف '' نخستین کنفرانس ملی آسیبهای اجتماعی و روانی با تاکید بر علوم رفتاری'' ضمن دعوت از خبرگان امر،پدیده هایی همچون فقر، طلاق، اعتیاد، بیکاری، بی خانمانی، همسر آزاری، کودک آزاری، سرقت، قتل، خودکشی و ... را مورد بررسی قرار داده تا شاهد کاهش کژیها و بدقوارگیهای جدی اجتماعی و کنترل، کاهش و درمان تراکم آسیبهای اجتماعی در جامعه باشیم.
دکتر عیسی زارع درنیانی دبیر اجرایی این کنفرانس نیز اظهار کرد: پس از انتشار فراخوان ٢٠٠ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این میان تعداد ١٥٣ مقاله توسط کمیته داوری کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفت.
به گفته این استاد دانشگاه، در این کنفرانس پس از اتمام ارایه شفاهی مقالات، تعداد ٣ مقاله برتر توسط کمیته داوری کنفرانس انتخاب و توسط دبیر اجرایی کنفرانس معرفی شدند.
همچنین در مراسم اختتامیه با اعلام خبر برگزاری دومین دور کنفرانس ملی آسیب های اجتماعی و روانی در سال آینده، از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران برای ارسال مقاله دعوت شد.
انتهای پیام
نظرات