• یکشنبه / ۲۸ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400092821643
  • خبرنگار : 50176

مدیر گروه‌های معارف اسلامی کشور:

گروه‌های معارف اسلامی ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی در دانشگاه‌ها هستند

گروه‌های معارف اسلامی ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی در دانشگاه‌ها هستند

ایسنا/لرستان مدیر گروه‌های معارف اسلامی کشور گفت: گروه‌های معارف اسلامی ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی در دانشگاه‌ها هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد امراللهی در نشست مدیران گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی لرستان ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه و تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، بر تقویت این‌گونه نشست‌ها برای تبادل تجربیات مدیران گروه‌های معارف اسلامی با هدف رفع نارسایی‌ها و افزایش کیفیت کار، تأکید کرد.

وی تصریح کرد: مسائل و موضوعات گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها بایستی بیشتر از گذشته مورد توجه مدیران آموزش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی قرار گیرند.

مدیر گروه‌های معارف اسلامی کشور خاطرنشان کرد: تلاش برای تولید هرچه کیفی‌تر متون آموزشی، اصلاح برخی ضوابط در جذب هیئت‌علمی گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها و ضرورت بازنگری در برخی متون معارف اسلامی متناسب با پاسخگویی کافی به نیازها و مسائل روز جامعه و پاسخگویی به شبهات روز، تقویت نشریات معارف اسلامی و ... از دیگر موضوعاتی بود که توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین امراللهی، بیان شد.

امراللهی بر به‌روز بودن اساتید گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها متناسب با مسائل روز جامعه، تأکید کرد.

علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان نیز که در این نشست اظهار کرد: دانشگاه اسلامی، یک دانشگاه اثرگذار در تمدن‌سازی نوین اسلامی است و به همین علت، ‌ نقش معارف اسلامی و آموزش مبانی و تعالیم دینی، یک نقش زیربنایی در جامعه اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: با تقویت نشست‌ها و رویکردهای هم‌اندیشی بایستی، سطح کیفی تدریس معارف اسلامی را در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، ارتقاء داد.

سرپرست دانشگاه لرستان، آموزش و تدریس معارف اسلامی را برپایه آموزه‌های قرآنی دانست که سعادت انسان و جامعه، توجه عملی به مبانی دینی به‌ویژه آیات قرآن کریم و محتواهای سعادت‌بخشی همچون نهج‌البلاغه است.

نظری، وجود گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را یک ظرفیت بزرگ فرهنگی در تناسب با سبک زندگی ایرانی، اسلامی دانست.

وی اضافه کرد: دانشجویان می‌بایست در کنار فراگیری رشته‌ تحصیلی، مبانی و مسائل دینی و معرفتی را نیز به‌خوبی بیاموزند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان نیز در این نشست وجود گروه‌های مختلف معارف اسلامی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان را یک ظرفیت اثرگذار دینی در راستای آموزش و ترویج مبانی دینی دانست.

وی تصریح کرد: ارتباط بین مدیران و اساتید گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌ها با مدیران آموزشی دانشگاه‌ها بایستی گسترش یابد و مشکلات و کمبودها، از طریق برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی مشترک، آسیب‌شناسی و راهکارشناسی شوند.

گفتنی است در این نشست، مدیران گروه‌های معارف اسلامی دانشگاه‌های لرستان و برخی مدیران آموزشی دانشگاه‌ها، دیدگاه‌های مختلف خود را برای ارتقای سطح کیفی گروه‌های معارف اسلامی، بیان کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha