اکبر محمودی زاده صبح امروز (۲۲ آذرماه) در جمع خبرنگاران، افزود: کاشت این نهالها با مشارکت جامعه محلی و اعتبار ۶ میلیارد ریالی از محل اعتبارات ملی مدیریت جنگلهای مانگرو، در حاشیه جنگل حرا روستای طبل قشم آغاز شده است و تا نیمه نخست دی ماه ادامه خواهد داشت.
وی بیان کرد: بذر این نهالها از نیمه دوم مرداد تا پایان شهریور هر سال، گردآوری، سپس به نهالستان انتقال داده شده و در گلدان کاشته میشود.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قشم تصریح کرد: بذرهای کاشته شده در گلدان پس از حدود دو ماه به ارتفاع مناسب ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر میرسد که آماده کاشت در عرصه اصلی است.
محمودی زاده با اشاره به اینکه سواحل شمالی قشم به علت جزر و مد کافی و عمق مناسب رسوبات، بهترین عرصه کشت حرا است، خاطرنشان کرد: فرایند کاشت نهالهای حرا از نیمه دوم مهرماه تا نیمه دوم آذر به درازا میکشد.
وی ادامه داد: تولید و کاشت نهال حرا افزون بر توسعه جنگل مانگرو، منبع درآمد خوبی برای جامعه محلی است و برای بیش از ۳۰ نیروی کار ایجاد شغل میکند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قشم با بیان اینکه وسعت جنگل طبیعی حرا در قشم ۲۰ هزار هکتار است، عنوان کرد: در ۱۵ سال گذشته با همکاری جامعه محلی قشم بیش از ۳ میلیون اصله نهال حرا در مساحتی بیش از ۳ هزار هکتار کاشته شده است.
انتهای پیام
نظرات