سرهنگ خلبان ولی رحمانی، امروز(یکشنبه-۲۱ آذر) در آیین گرامیداشت روز پرستار و در جمع پرستاران نمونه استان اصفهان، با تشریح اقدامات ارتش جمهوری اسلامی ایران در یاری رساندن به جامعه درمانی کشور و احداث بیمارستانهای تنفسی در اقصی نقاط کشور و نیز اجرای طرحهای محرومیت زدایی و آبرسانی، اظهار کرد: اکنون ۴۶ طرح بیمارستانی، بهداشتی و محرومیتزدایی در سطح کشور توسط قرارگاه جهادی محرومیتزدایی نزاجا در حال اجرا است که از آن جمله، بیمارستانهای مجهز در اصفهان، شهرکرد و شهرستان مرزیراز و جرگلان و مرکز بهداشت و درمان در لاهیجان است که در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی افزود: دستور فرمانده کل ارتش به فرمانده نیروی زمینی ارتش برای خدمت جهادی در اقصی نقاط کشور به منظور محرومیتزدایی و نیز کمک به مردم و دستگاه بهداشت و درمان کشور در بحران کرونا، تاکنون با قاطعیت و سرعت اجرا شده و با تمام توان ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایسنا، فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش گفت: بصیرت، صبر، استقامت و ایثار از صفات برجسته حضرت زینب کبری(س) است که پرستاران ما این بزرگوار را اسوه خود قرار دادهاند و محصول این الگوپذیری درست و صحیح، حماسه قهرمانانه پرستاران و کادر درمان کشور در مواجهه با کرونا بود.
وی ادامه داد: جامعه بهداشت و درمان در سالهای جنگ تحمیلی و در بیمارستانهای صحرایی و حتی در خط اول نبرد، پشتیبان همه لحظههای رزمندگان بودند، اما در دوران کرونا، حماسه بیبدیلی خلق کردند که برای همیشه در ذهن مردم باقی خواهد ماند.
فرمانده قرارگاه محرومیتزدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش، گفت: در زمان آغاز کرونا این ویروس بسیار ناشناخته و مبهم بود و پرستاران زیادی برای حفظ سلامتی خانوادهشان روزهای مداومی را در بخشهای بیمارستانی میماندند و خدمت میکردند و با وجود خطر کاملاً ناشناخته و مهلک جان خود را برای اهدای سلامت به جامعه فدا کردند.
رحمانی با بیان اینکه یاد بیش از ۱۵۰ شهید سلامت جامعه پرستاری کشور همیشه در اذهان باقی خواهد ماند، خاطرنشان کرد: از خانوادهها، همسران و فرزندان پرستاران و والدین آنان که در سختترین شرایط، عزیزترین افراد خانواده خود را در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دادند قدردانی میکنیم و این ایثار هیچ زمانی فراموش نمیشود.
جامعه پرستاری ۱۱ شهید داده است
همچنین شیما صفارزاده، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از ابتدای پاندمی کرونا تا اول مهرماه سال جاری ۳۲۵۵ نفر از پرستاران شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به کرونا مبتلا شدند. همچنین ۱۱ پرستار نیز در مراکز درمانی این شهرستانها در راه مقابله با کرونا، شهید مدافع سلامت شدند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از پنج هزار و ۲۰۰ پرستار در مراکز درمانی مشغول فعالیت هستند، ادامه داد: در دوران شیوع کرونا جابجایی پرستاران از بیمارستانهای ریفرال و غیر ریفرال انجام شد و در مجموع ۵۰۳ همکار پرستار در دو سال گذشته از محل خدمت خود جابجا شدند.
وی تصریح کرد: پرستاران در ابتدای شیوع کرونا که بیماری کاملاً ناشناخته بود با حداقل امکانات خدمت کردند و ما همواره قدردان زحمات این عزیزان هستم.
فوقالعاده خاص پرستاران بدون تعارف پرداخت شود
خسرو توکل، عضو هیئت مدیره نظام پرستاری استان اصفهان نیز در این جلسه گفت: زحمات بیش از ۲۵۰ هزار پرستار در کشور قابل تقدیر است که تا پای جان در دوران کرونا با این بیماری مقابله کردند و ۱۵۰ شهید مدافع سلامت تقدیم ایران کردند.
وی با اشاره به اینکه اجرای قانون تعرفهگذاری پرستاری از خواستههای اصلی پرستاران است، گفت: ضروری است این قانون در سه ماهه پایانی امسال اجرا شود، چرا که این قانون ۱۴ سال است روی زمین مانده، به همین دلیل پرداخت فوقالعاده خاص به پرستاران از دیگر مطالبات جامعه پرستاری استان اصفهان است و باید به دور از تعارفات پرداخت شود.
عضو هیئت مدیره نظام پرستاری استان اصفهان تعیین و ابلاغ سند استاندارد حضور پرستاران در مراکز مختلف را از دیگر مطالبات پرستاران دانست و گفت: تعدیلسازی نظام پرداخت ناعادلانه به پرستاران نیز باید اجرایی شود، چرا که در این زمینه شاهد تبعیض و همچنین تأخیر در پرداختها هستیم.
انتهای پیام
نظرات