• یکشنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400092116334
  • خبرنگار : 50250

امام جمعه شهرکرد:

راه‌اندازی مرکز تخصصی مهدویت در چهارمحال‌ و بختیاری تسریع شود

 راه‌اندازی مرکز تخصصی مهدویت در چهارمحال‌ و بختیاری تسریع شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر تسریع در راه‌اندازی مرکز تخصصی مهدویت در استان، گفت: می‌طلبد که این مرکز به‌صورت کاربردی وارد عرصه کار و پژوهش شود و در مسائلی نظیر ارتباط‌گیری با جوانان، شبهه‌زدایی و فرهنگسازی و حاکم ساختن گفتمان مهدویت به‌ویژه در میان نسل جوان راهکارهای تخصصی و مطالعه شده ارائه دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام ۲۱ آذرماه در جلسه سیاستگذاری بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در موضوع مهدویت و اشاعه آن در جامعه باید به دنبال رفع خلأها باشیم، اظهار کرد: فراز قرآنی أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ از آیه ۱۰۵ سوره مبارکه انبیاء پاسخ به این پرسش مقدر است که آیا برنامه‌های الهی انبیا بر روی زمین عملی شده است یا خیر؟ خداوند متعال در این آیه شریفه پاسخ می‌دهد که روزی جنگ میان حق و باطل به غلبه حق ختم خواهد شد و جولان باطل محدود می‌شود و حتماً دین خدا توسط صالحان بر زمین حکمرانی خواهد کرد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: مهدویت امری قطعی و حتمی در سنت الهی است و با اگر و تزلزل همراه نیست، هم‌چنان که وجود نازنین پیامبر(ص) فرمودند: «اگر یک روز تا پایان دنیا باقی نمانده باشد، خدا آن‌روز را چنان طولانی خواهد کرد تا حضرت مهدی(عج) ظهور کند».

وی با طرح این پرسش که چگونه باید فرهنگ مهدویت را در به باور جامعه تبدیل کنیم؟ گفت: فرهنگ مهدویت باید در بدنه جامعه جاری و ساری شود و این موضوع را به ادارات و این یا آن نهاد محدود نکنیم، بلکه علاوه بر ادارات و کارمندان، بدنه تأثیرگذار و نقش‌آفرین جامعه را باید مورد توجه قرار داد که بخش مهم و عمده‌ای از آن ناظر به نهادهایی چون آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و حوزه علمیه و مساجد است که همگی با بدنه جامعه مرتبط هستند و باید در این موضوع فعال باشند.

نکونام با اشاره به اینکه در کنار کارهای اساسی و بنیادین پرداختن به کارهای حاشیه‌ای نیز خالی از اهمیت نیست، تصریح کرد: آموزش کارکنان ادارات، برپایی دعای ندبه، فضاسازی مناسب شهری و اماکن و ادارات و غیره نیز از ملزومات است و باید آغاز و ختم مجالس و جلسات به یاد امام عصر(عج) مزین شود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری افزود: این آمادگی وجود دارد که دعای ندبه هر هفته با حضور یک سخنران توانمند به‌صورت جدی‌تر در مصلی شهرکرد برگزار شود و حتی صدا و سیمای استان نیز می‌تواند این برنامه را به‌صورت زنده پوشش دهد و این یک مطالبه مردمی هم هست.

وی با تأکید بر تسریع در راه‌اندازی مرکز تخصصی مهدویت در چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: این مرکز باید هر چه زودتر راه‌اندازی و به‌صورت جدی وارد عرصه شود، می‌طلبد که این مرکز به‌صورت کاربردی وارد عرصه کار و پژوهش شود و در مسائلی نظیر ارتباط‌گیری با جوانان، شبهه‌زدایی و فرهنگسازی و حاکم ساختن گفتمان مهدویت به‌ویژه در میان نسل جوان راهکارهای تخصصی و مطالعه شده ارائه دهد.

نکونام با بیان اینکه متولی راه‌اندازی و مدیریت مرکز تخصصی مهدویت، بنیاد مهدویت چهارمحال و بختیاری باشد، ادامه داد: برای پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن و نپرداختن به کارهای کم‌دامنه و کم‌تاثیر بهتر است که این دو مجموعه در یک مکان مستقر باشند و با مرکزیت واحد هم‌افزایی و کار قابل توجه رقم بخورد، در این راستا اعتبارات دولتی نیز می‌تواند از طریق اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص یابد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نقش مهدویت در تعالی دانشگاه در استان، گفت: این جشنواره نیز با محوریت بنیاد مهدویت برگزار شود که می‌طلبد کارگروه‌های ویژه‌ای برای این موضوع تعریف شود و شکل گیرد و تقسیم کار صورت بگیرد تا شاهد برگزاری جشنواره‌ای فاخر و پررونق باشیم.

وی گفت: لازم است کارهای خوب فراوانی که در سطح چهارمحال و بختیاری با موضوع مهدویت انجام می‌شود که بدن نام و نشان نماند، بلکه پررنگ‌تر شوند و نگذاریم که این کارهای خوب در پس پرده و گمنام باقی بمانند، هر چه این دست فعالیت‌ها پررنگ‌تر شوند، افکار عمومی نیز بهتر و بیشتر به سمت مباحث مهدویت جذب خواهد شد.

ضرورت تعامل بین‌بخشی دستگاه‌ها در موضوع مهدویت

در ادامه جلسه جعفر مردانی- معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر اینکه ترویج مهدویت از نیازهای ضروری جامعه امروز است، اظهار کرد: تعامل بین‌بخشی دستگاه‌های عضو در بنیاد حضرت مهدویت و سایر دستگاه‌ها باید در دستور کار قرار گیرد و همه دستگاه‌ها پای کار باشند.

وی ضرورت تربیت کارشناسان و مربیان مهدویت را یادآور شد و گفت: از طریق بنیاد مهدویت استان باید بتوان کارگاه‌ها و دوره‌هایی ویژه این امر برگزار شود، همچنین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی می‌تواند در مبحث برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های با موضوع مهدویت در قالب دوره‌های ضمن خدمت ویژه کارکنان و کارمندان وارد کار شود.

مردانی بیان کرد: در راستای پاسخ به شبهات دینی و اعتقادی می طلبد که پورتال جامع مهدوی راه‌اندازی و پرسش‌ها و شبهات از طریق پیام رفع شود که آمادگی برای تامین هزینه راه‌اندازی پورتال وجود دارد.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در راستای برگزاری جشنواره نقش مهدویت در تعالی دانشگاه‌ها باید کمیته برگزاری این جشنواره پیش‌بینی شود، تصریح کرد: کمیسیون دانشجویی که تمامی دانشگاه‌های استان عضو آن هستند، این بستر را دارد که در جلسه پیش‌رو این کمیته را تشکیل دهد و موضوع برگزاری جشنواره و مشارکت دلنشگاه‌های استان را پیگیری کند.

مردانی گفت: می‌طلبد که اعتبارات ویژه‌ای در سرفصل اعتبارات استانی برای حمایت از بنیاد مهدویت دیده شود که می‌توان این مبلغ را از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار این بنیاد قرار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha