• شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400092015452

یک مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

روند شیوع کرونا در فارس نزولی اما غفلت موجب طغیان بیماری است

روند شیوع کرونا در فارس نزولی اما غفلت موجب طغیان بیماری است

ایسنا/فارس سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه طی روزهای اخیر شاهد نزولی شدن روند شیوع بیماری کرونا در استان فارس به تبع کشور هستیم، تاکید کرد که کوچکترین غفلت از رعایت شیوه‌نامه‌ها، منجر به طغیان دوباره بیماری خواهد شد.

دکتر عباس رضائیان زاده شنبه ۲۰ آذرماه در چهارصد و پنجاه و هشتمین نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه با بررسی وضعیت شیوع بیماری کووید۱۹ در استان گفت: اگرچه در چند روز گذشته روند نزولی وضعیت کرونا و بستری بیماران کووید۱۹ در بیمارستان‌های فارس را شاهد هستیم، اما این شرایط نباید سبب غفلت و سهل انگاری مردم نسبت به کرونا باشد و لازم است همچنان با جدیت شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم تا با طغیان مجدد کروناویروس مواجه نشویم.

او اضافه کرد: با وجود اینکه بر اساس رنگ بندی اعلام شده، هیچ شهرستانی در فارس وضعیت قرمز و نارنجی ندارد، اما شیوع نوع جدید کرونا با عنوان «اُ میکرون» در برخی کشورها، زنگ خطری برای سایر نقاط جهان محسوب می‌شود و باید آمادگی مواجهه احتمالی با این سویه جدید کرونا را نیز داشته باشیم.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اولویت اصلی مجموعه سلامت استان را حفظ و ارتقای سلامت هم استانی‌ها و همچنین ارایه خدمات با کیفیت بهداشتی و درمانی به مردم و بیماران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی و درمانی عنوان کرد.

رضائیان‌زاده در ادامه با اشاره به این موضوع که تاکنون بیش از پنج میلیون و ۹۹۳ هزار دُز واکسن کرونا در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز تزریق شده است، افزود: بر اساس جدول آمارهای اعلام شده میزان تزریق واکسن در نظام آموزشی کشور، فارس با تزریق کامل واکسن کرونا به ۹۲ درصد دانشجویان، پیشتاز کشور است.

او گفت: در حال حاضر ۱۱ سالن واکسیناسیون در نقاط مختلف شهر شیراز فعال است و مراکز واکسیناسیون در سایر شهرستان‌ها نیز آماده تزریق واکسن کرونا به مراجعان هستند.

رضاییان‌زاده با تاکید بر اهمیت توجه توامان به واکسیناسیون، در کنار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس، ادامه داد: در شرایط کنونی که همچنان با این اپیدمی درگیر هستیم، توصیه می‌شود افراد بالای ۴۰ سال که واکسن‌های سینوفارم، بهارات و کووایران برکت دریافت کرده‌اند، سه ماه پس از تزریق دُز دوم واکسن، برای دریافت دُز سوم، به مراکز تجمیعی واکسیناسیون سطح استان مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha