• شنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400092015333
  • خبرنگار : 50130

استاندار:

سند آمایش سرزمین کردستان باید به جمع گذاری علمی واگذار شود

سند آمایش سرزمین کردستان باید به جمع گذاری علمی واگذار شود

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: سند آمایش سرزمین استان باید به جمع گذاری علمی عمومی و نظرخواهی از نخبگان استانی و کشوری واگذار شود و خط سیر استان در این سند بالادستی ترسیم و ایرادات آن رفع شود.

زارعی کوشا امروز شنبه (۲۰آذر ماه) در نشست مشارکت مراکز علمی در بهبود وضعی استان که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: بنای دولت در استان این است که کردستان به نمونه برجسته پیوند صنعت با دانشگاه و سایر حوزه های خدماتی تبدیل شود و امید است با بهره‌گیری از ظرفیت های مناسب دانشگاه های استان این امر به تحقق بپیوندد.

وی افزود: دغدغه مندی اساتید دانشگاه برای توسعه استان مشهود و ستودنی است که باید بر آن ها تاکید شود و حقایق پذیرفته شده علمی که مغفول واقع شده، برجسته شود.

 استاندار کردستان بیان کرد: بنا داریم که دستمان از استدلال های علمی برای پیگیری سهم استان کردستان پر باشد و اعضای هیات علمی و گروه های علمی استان باید در زمینه های مختلف به ویژه حوزه اقتصادی برای استیفای حقوق استان با استدلال های علمی، به دولت کمک کنند.

وی ادامه داد: از مجموعه مدیران استان و دانشگاه ها در خواست کرد که برای تحقق این امر ابتدا فرآیند مشخصی در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه تعریف و سامانه ای هدفمند در این زمینه طراحی شود.

زارعی کوشا تاکید کرد: سند آمایش سرزمین استان باید به جمع گذاری علمی عمومی و نظرخواهی از نخبگان استانی و کشوری واگذار شود و خط سیر استان در این سند بالادستی ترسیم و ایرادات آن رفع شود.

به گفته وی، عدم ارتباط بین صنعت و دانشگاه و حتی سایر خدمات با دانشگاه از ایرادات بزرگ کشور است که باید مرتفع شود؛ در اولویت بندی پروژه های استان باید نگاه علمی حاکم باشد چرا که در غیر این صورت باز هم دیدگاه ها و سلایق مختلف حاکم می شود و اقدامات توسعه استان در سایه غفلت بر زمین می ماند.

استاندار کردستان تصریح کرد: دانشگاه باید برای عملی شدن نکات ذکر شده، راهکار ارائه دهد و ارتباط را با تعریف فرآیندهای مناسب تسهیل کند.

وی افزود: عدم وجود اطلاعات کامل در استان از جمله موانع تولید است که باید مرتفع شود.

زارعی کوشا با تاکید بر اینکه ذهنیت ها نباید برای ما تصمیم سازی کند عنوان کرد: ذهنیت های موجود در استان واقعی نیست و خواسته ما از دانشگاه این است که استان را به واقعیت ها برساند.

وی با انتقاد از اینکه متاسفانه در حال حاضر مدیریت منابع آبی استان در دست ما نیست و این امر مشکلات و محدودیت های زیادی در حوزه صنعت به وجود آورده است بیان کرد: بی آبی و خشکسالی در شهرستان های پر بارش استان از جمله شهرستان بانه از دیگر مشکلات در دسترس نبودن مدیریت منابع آبی استان است، که باید تلاش کرد برخی از این منابع در دست استان باشد.

استاندار کردستان، خاطرنشان کرد: متاسفانه نگرش ها در حوزه مدیریت آب در استان، جامع نبوده و استانی است که محدودیت های زیادی را برای کردستان به وجود آورده و باید اطلاح شود.

وی باتاکید بر اینکه لازم است که باید ها و نکات مطرح شده در این جلسات با جدیت به واقعیت برسد، خاطرنشان کرد: عدم توازن در حوزه کشاورزی استان کردستان و پایین بودن سرانه درآمد مردم از دیگر اولویت های مهم قابل اصلاح در استان است.

زارعی کوشا با بیان اینکه دیدگاه های مثبت در استان باید به گفتمان تبدیل شود خاطرنشان کرد: گفتمان به معنی سپهر غالب است که در فضای عمومی افکار در یک مجموعه شکل می گیرد و نباید آن را با گفتگو به اشتباه گرفت؛ اگر گفتمان در استان کردستان غالب شود ارتباط محکمی بین صنت و دانشگاه و سایر خدمات برقرار شده و فضای توسعه بهبود می یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha