در این برنامه ابتدا از نویسندگان کودک کتاب (کشف کودکانه اسرار) که در جشنوارهی کتاب سال خلیج فارس مورد تقدیر قرار گرفت، تجلیل شد.
این کتاب حاصل داستان نویسی و نویسی کودکانی است که در نخستین دوره از سلسله دوره های کودک حکیم حضور داشتند و آثار نوشتاری و تصویری آنان در قالب یو کتاب به چاپ رسیده است.
در این بخش امیرحسین والا ضمن تببین ویژگیهای دورههای کودک حکیم بیان کرد: جامعهای خوشبخت است که همهی اعضای آن احساس خوشبختی کنند، لازم است بزرگترها هم این باور رفتاری را از کودکان حکیم بیاموزند.
مریم سیدافقهی از دیگر اعضای گروه کودک حکیم با اشاره به نظریهی فلسفه برای کودکان افزود: پایه تفکری کودک حکیم ایرانی و شرقی است و بر اساس حکمت شیخ اشراق، سهروردی، بنا شده است.
مریم کیانپور از دیگر دست اندرکاران دوره نخست کودک حکیم با بیان شوقی که در برگزاری این دوره وجود داشت، بیان کرد: امروز که بعد از نزدیک چهارسال برخی از این کودکان را میبینم، احساس شادی و شعف دارم.
در ادامهی برنامه از دو کتاب (کفشدوزک) سرودهی (اعظم پشت مشهدی) با تصویرگری (مهری لشکری) و (مهرک و قاصدک) نوشتهی (مهستی رییس زنور) با تصویرگری (انیس خنیفر) رونمایی گردید.
اعظم پشت مشهدی این کتاب را خاطره مشترک خود و همسرش دانست که از کودک درون آنها برخواسته است.
مهری لشکری نیز در سخنان خود به تفاوت نقاشی و تصویرگری اشاره کرد و کمی در این مورد برای حاضرین سخن گفت.
در بخش سوم این برنامه که با سخنان استاد محمدرضا یوسفی آغاز شد، وی با بیان اینکه از چاپ کتاب داستانکهای نویسندگان نوجوان خرسند است بیان کرد: امیدوارم این اتفاق با حمایت اهالی فرهنگ و به ویژه پشتیبانی دکتر حبیب دادوند که ادامه پیدا کند.
در خلال رونمایی از کتاب (داستانکهای بندر) استاد محمدرضا یوسفی کارگاه کوتاهی با محوریت داستانک نویسی برگزار کرد و برای آموزش داستانک نویسی، چند داستان از آثار خود را برای حاضرین خواند.
در ادامه حبیب دادوند که با همتش کتاب (داستانکهای بندر) به چاپ رسیده است از شوق و ذوق خود برای حمایت کودکان و نوجوانان و ترغیب ایشان به کتابخوانی گفت و بیان کرد: خوشحالم که امروز از کتابی رونمایی میشود که حاصل هنر نویسندگان نوجوان این شهر است.
در پایان این برنامه از در حضور بزرگان جمع، از نویسندگان کودک و نوجوان کتابهای (کشف کودکانه اسرار) و (داستانکهای بندر) تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات