دکتر مسعود منصور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مهمتر از مسئله زوال بلوط در زاگرس و لرستان این است که بتوانیم رطوبت را در جنگل های بلوط نگه داریم.
وی بیان کرد: تحقق این موضوع کمک شایانی به جلوگیری از خشکیدگی بلوط و زوال آن خواهد کرد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه برای حفظ رطوبت در جنگل های بلوط مهمترین راهکار آبخیزداری است، تصریح کرد: در حال حاضر به طور متناوب با دوره های خشکسالی و سیلاب مواجه هستیم و آنچه که می تواند رواناب ها را در لرستان نگه دارد انجام کارهای آبخیزداری است.
منصور تاکید کرد: مقدمه کار این است که گسترش فعالیت های آبخیزداری را به عنوان یکی از اولویت های بسیار مهم در لرستان پیگیری کنیم تا هم از سیلاب های احتمالی که خسارات زیادی را در سال های غرب شهرستان ها و مرکز استان وارد کرد جلوگیری شود و هم با عملیات آبخیزداری بتوانیم سطح منابع طبیعی جنگل و مرتع رطوبت روی سطحی را نگه داریم تا از زمان بیشتری برای جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه ستاد ملی حمایت از زاگرس در سطح ملی به ریاست معاون اول رئیس جمهور و دستگاه
دکتر مسعود منصور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهمتر از مسئله زوال بلوط در زاگرس و لرستان این است که بتوانیم رطوبت را در جنگلهای بلوط نگهداریم.
وی بیان کرد: تحقق این موضوع کمک شایانی به جلوگیری از خشکیدگی بلوط و زوال آن خواهد کرد.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه برای حفظ رطوبت در جنگلهای بلوط مهمترین راهکار آبخیزداری است، تصریح کرد: در حال حاضر بهطور متناوب با دورههای خشکسالی و سیلاب مواجه هستیم و آنچه که میتواند روانابها را در لرستان نگه دارد انجام کارهای آبخیزداری است.
منصور تأکید کرد: مقدمه کار این است که گسترش فعالیتهای آبخیزداری را بهعنوان یکی از اولویتهای بسیار مهم در لرستان پیگیری کنیم تا هم از سیلابهای احتمالی که خسارات زیادی را در سالهای غرب شهرستانها و مرکز استان وارد کرد جلوگیری شود و هم با عملیات آبخیزداری بتوانیم سطح منابع طبیعی جنگل و مرتع رطوبت روی سطحی را نگهداریم تا از زمان بیشتری برای جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه ستاد ملی حمایت از زاگرس در سطح ملی به ریاست معاون اول رئیسجمهور و دستگاههای عضو تشکیل و سندی که برای حمایت و حفاظت از زاگرس تنظیم شده است در حال حاضر در کمیسیون زیربنایی دولت تحت بررسی است که امیدواریم به تصویب هیات وزیران برسد، عنوان کرد: در این سند، مجموعه شش میلیون هکتار حوزه جنگلهای زاگرس از جمله لرستان لحاظ شده است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور یادآور شد: در این سفر هیات دولت به لرستان، برای تسریع اقدامات پیشگیرانه و درمانی اعتباری معادل ۲۰ میلیارد تومان پیشبینی شده که امیدواریم به تصویب برسد و بتوانیم عملیات اجرایی را قوت بیشتری ببخشیم.
انتهای پیام
های عضو تشکیل و سندی که برای حمایت و حفاظت از زاگرس تنظیم شده است در حال حاضر در کمیسیون زیربنایی دولت تحت بررسی است که امیدواریم به تصویب هیات وزیران برسد، عنوان کرد: در این سند، مجموعه شش میلیون هکتار حوزه جنگل های زاگرس از جمله لرستان لحاظ شده است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور یادآور شد: در این سفر هیات دولت به لرستان، برای تسریع اقدامات پیشگیرانه و درمانی اعتباری معادل ۲۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که امیدواریم به تصویب برسد و بتوانیم عملیات اجرایی را قوت بیشتری ببخشیم.
انتهای پیام
نظرات