• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400091713333
  • خبرنگار : 71498

اعلام آمادگی مپنا برای احداث واحد شارژ خودرو در تمام استان‌ها

اعلام آمادگی مپنا برای احداث واحد شارژ خودرو در تمام استان‌ها

مدیرعامل شرکت مپنا از اعلام آمادگی این شرکت برای احداث واحد شارژ سریع خودروی برقی در تمام استان‌های کشور خبر داد و گفت: تنها لازم است شهرداری‌ها مکان ایجاد احداث این واحدها را در اختیار مپنا قرار دهند و ما نیز بدون دریافت هیچ هزینه‌ای این واحدها را احداث خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی امروز در حاشیه مراسم امضای قرارداد ساخت نیروگاه‌های مقیاس متوسط میان شرکت برق حرارتی و مپنا در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته برای توسعه خودروهای برقی اظهار کرد: در حال حاضر اتوبوس‌های برقی آماده هستند قراردادی را در همین رابطه با مشهد داریم  وبا تهران مذاکراتی در همین راستا صورت گرفته و به زودی این کار به سرانجام خواهد رسید.

وی اضافه کرد: در زمینه‌ی ایجاد زیرساخت کار بزرگی انجام شده و مپنا برای کلیه استان‌ها آمادگی احداث واحد شارژ سریع را دارد و هر استانی که اعلام آمادگی کند می‌توانیم این واحدها را نصب کنیم.

مدیرعامل شرکت مپنا با بیان این‌که در حوزه برقی‌شدن خودروها نیز یک قرارداد بزرگ با کرمان موتور امضاء کرده‌ایم اظهار کرد: به زودی از اولین واحد آن رونمایی می‌شود، ۳۵ هزار دستگاه خودرو قرار است ساخته شود و در اتوبوس نیز با مشارکت شرکت شتاب در حال کار هستیم و ۱۰ واحد برای مشهد در آینده نزدیک تحویل خواهد شد. وی اضافه کرد: قرارداد ۱۰۰ واحدی نیز پس از این‌که تکمیل شود قابل اقدام است با تهران نیز در حال مذاکره هستیم.

علی‌آبادی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ایجاد ۱۴ تجهیز پزشکی نیز گفت: در حوزه تجهیزات پزشکی نیز در حال حاضر مهم‌ترین مشکل کمبود پزشک است لذا باید به سمت افزایش ظرفیت‌های کشور در این حوزه برویم. در این راستا ما می‌توانیم این قابلیت را ایجاد کنیم که از راه دور تمام سرزمین در پوشش یک شبکه برای دسترسی به پزشکان شود. به عبارت دیگر شبکه‌سازی برای خدمات پزشکی در دستور کار قرار دارد.

افزایش تولید ۱۵ میلیون مترمکعب در کشور

مدیرعامل شرکت مپنا با بیان این‌که در چند روز گذشته تعدادی توربین کمپرسور به وزارت نفت تحویل دادیم که وارد مدار شده است و از این طریق ۱۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور اضافه شد.

وی با اشاره به جزییات امضای قرارداد امروز اظهار کرد: واحدهای مقیاس متوسط ساخت داخل هستند و به هیچ عنوان قابلیت تحریم‌پذیری ندارند این واحدها بسیار مقاوم در برابر هوای گرم و ریزگردها هستند و تاکنون نیز عملکرد بسیار خوبی داشته است. همچنین می‌توانند از تنوع سوخت برخوردار شوند.

او با بیان این‌که ما می‌توانیم سوخت‌هایی که مقبولیت کمتری دارند نیز در این نیروگاه‌ها استفاده کنیم، تصریح کرد: با توجه به این‌که مقیاس این نیروگاه‌ها ۴۲ مگاوات است در محل قرار می‌گیرند به گونه‌ای که در محل احداث قابلیت مصرف دارد.

وی با اشاره به ویژگی‌های دیگر نیروگاه‌های مقیاس متوسط اظهار کرد: این نیروگاه‌ها در زمانی کوتاه می‌توانند وارد مدار شوند و همان طور که این قرارداد نشان می‌دهد اولین واحد در طول هشت ماه وارد مدار خواهد شد و بلافاصله واحدهای بعدی وارد مدار می‌شوند و با توجه به این‌که این نیروگاه‌ها در کارخانه احداث و در همان جا تبدیل به پکیج شده و در نیروگاه نصب می‌شوند سرعت احداث نیروگاه بالا است.

به گفته وی وجود این نیروگاه در اختیار شبکه کشور می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری در شبکه شود همچنین مزیت بالایی که این نیروگاه دارد این است که می‌تواند انواع سوخت در صورت ایجاد زیرساخت‌ها استفاده کند.

افزایش بهره‌وری مهم‌ترین راهکار حل مشکلات صنعت برق

وی با اشاره به راهکارهای حل مشکلات صنعت برق اظهار کرد: من معتقدم مهم‌ترین راه بهبود وضعیت و تمرکز در افزایش بهره‌وری است. اما این‌که این کار چگونه باید انجام شود توضیحات مفصلی دارد که در آینده مطرح خواهم کرد.

وی با اشاره به نیروگاه‌های هیدروژن سوز گفت: هیدروژن از جمله مباحث آینده است دنیا به این سمت حرکت می‌کند توسعه ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر این ضرورت را جدی می‌کند چرا که نیروگاه‌های تجدیدپذیر به لحاظ زمانی و مکانی ممکن است با نیاز مصرف تطابق نداشته باشد لذا برای تطبیق این دو با یکدیگر نیاز به ذخیره‌سازی داریم. از جمله روش‌های ذخیره‌سازی که اقتصادی می‌باشد این است که هیدروژن تولید کنیم و این هیدروژن تولید شده را به همراه گاز طبیعی به نیروگاه‌ها بدهیم تا مورد استفاده قرار بگیرد.

تمام واحدهای تولیدی مپنا هیدروژن‌سوز است

وی با بیان این‌که مپنا تمام واحدهای تولیدی را هیدروژن‌سوز می‌کند، اظهار کرد: قراردادی که بسته شده این بوده که واحدهایی که راندمان آنها حدود ۶۰ درصد است و سیکل ترکیبی هستند امکان استفاده از هیدروژن را در خود دارند می‌توانند برای محیط‌هایی که از نظر زیست‌محیطی حساس هستند مورد استفاده قرار بگیرد و این قرارداد در زمان خود اجرایی خواهد شد و پیشرفت آن نیز متناسب با برنامه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha