بهرام باقری در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد ظرفیت کاری این کارخانه خالی و بدون استفاده مانده افزود: از متولیان امر تقاضای تجدید نظر در بحث سهمیه کارخانه را داریم.
وی اظهارکرد: یکی دیگر از چالش های موجود تغییر نرخ آسیاب بانی آرد هست که بیش از ۱۰ سال با آن مواجه بوده ایم و هیچ نوع تغییری در نرخ آرد در این سال ها نبوده است.در بحث کارخانه نان مشکل اصلی ما بحث سهمیه آرد واحد صنعتی هست.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی کوبودنا خاطرنشان کرد: کارخانجات صنعتی نان در کشور هر کدام بیش از ۷۰۰ تا یک هزار تن سهمیه آرد دارند اما سهمیه ما قریب به ۳۵ تن است در حالی که وضعیت کنونی میزان مصرفی آرد این کارخانه ۳۰۰ تن است که تنها ۳۰ تن آرد دولتی به ما اختصاص داده می شود.
باقری تصریح کرد: انتظار داریم مسئولان استان در سهمیه آرد این کارخانه تجدید نظر کنند و هر چه که طبق پروانه بهره برداری است به ما اختصاص دهند.
وی ادامه داد: بخش عمده ای از سهمیه آرد کارخانه نان از بازار آزاد تهیه می شود که چالش بسیار بزرگی است.
این فعال اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: مشکل دیگر ما تامین مواد اولیه برای کارخانه نان از جمله شکر، روغن و کالاهای اساسی بوده که نیاز به حمایت دارد. همچنین در صورت قطعی برق در یاسوج با مشکل اساسی روبرو خواهیم شد و متحمل خسارت می شویم که نیاز به یک ژنراتور قوی در این کارخانه وجود دارد و نبود آن هم اکنون به یک معضل تبدیل شده است.
باقری عنوان کرد: این کارخانه روزانه تولید آرد و نان دارد و برای نمونه در یک مورد قطعی برق ۱۰۰ میلیون تومان متضرر شده ایم.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی کوبودنا تاکید کرد: حداقل در یکی دو سال گذشته در بحث بحران کرونا حتی یک روز هم تعطیلی نداشته ایم و ۲۵ نفر اشتغالزایی توانستیم ایجاد کنیم.
باقری تصریح کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نیاز به حمایت داریم و با این پشتیبانی ها و افزایش سهمیه آرد، قادر خواهیم بود ۱۰۰ نفر اشتغال پایدار به وجود بیاوریم.
وی ادامه داد: در بحث امنیت غذایی این کارخانه توانسته جزو برند های معتبر در سطح ملی باشد. روزانه استان های جنوب کشور و استان های مرکزی به طور کامل پوشش داده می شوند.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی کوبودنا تاکید کرد: امسال در سالی که به نام تولید، پشتیبانی و مانع زدایی نام نهاده شده، مسئولان در بحث تولید بازدید های میدانی داشته باشند و واحدهای صنعتی را کمک کنند و چالش ها را از نزدیک بررسی کنند.
باقری بیان کرد: تامین سهمیه گندم برای کارخانه آرد و تامین سهمیه آرد برای کارخانه نان صنعتی مشکل این واحد بزرگ صنعتی است که نیاز به حمایت همه جانبه مسئولان وجود دارد.
وی بیان کرد: ۱۵۰ نوع نان با ظرفیت ۲۰ تن در کارخانه نان تولید می شود، عنوان کرد: تولیدات این وحد صنعتی علاوه بر بازار استان کهگیلویه و بویراحمد به استانهای جنوبی و مرکزی کشور از جمله تهران، اصفهان، خوزستان و فارس ارسال می شود.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی کوبودنا ادامه داد: ۱۵۰ نفر نیرو بصورت مستقیم و در سه شیف ۲۴ ساعته در این واحد صنعتی مشغول به فعالیت هستند و برای بالغ بر ۴۸۰ نفر بطور غیرمستقیم شغل ایجاد شده است که در صورت حمایت مسئولان برای توسعه این واحد صنعتی با استفاده از گیاهان دارویی در نان تولیدی، اشتغالزایی این واحد صنعتی به حدود ۵۰۰ نفر خواهد رسید.
باقری گفت: در انواع نان تولیدی این واحد صنعتی از جوش شیرین و مواد افزودنی استفاده نمی شود.
انتهای پیام
نظرات