• سه‌شنبه / ۱۶ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400091612026
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

دبیر مجمع نخبگانی جوانان ایران اسلامی:

دانشجویان صراحت لهجه داشته باشند

دانشجویان صراحت لهجه داشته باشند

ایسنا/اصفهان دبیر مجمع نخبگانی جوانان ایران اسلامی گفت: یکی از مهمترین شاخصه‌های دانشجویی این است که دانشجو کلامش را صریح بگوید و از محافظه کاری که از بدترین آفت‌ها برای دانشگاه است، پرهیز کند.

محمد حسین بیننده در گفت و گو با ایسنا درباره روز ۱۶ آذر و لزوم پاسداشت روز دانشجو، اظهار کرد: سالروز ۱۶ آذر گرامیداشت رشادت دانشجویان بصیری است که تبدیل به نماد مقاومت نخبگانی در مقابل استبداد، استکبار و سلطه بیگانگان شدند.

وی افزود: در ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ این دانشجویان بصیر و آزادی‌خواه در اعتراض به دیدار ریچارد نیکسون از ایران و ملاقات او با شاه دست به تظاهرات زدند و علاوه بر اینکه روابط شاه با آمریکا را محکوم کردند نسبت به از سرگیری روابط  ایران با بریتانیا نیز ابراز انزجار کردند.

دبیر مجمع نخبگانی جوانان ایران اسلامی گفت: همه این دانشجویان بصیر شعار هیهات من الذلت سر دادند و در این روز ۳ تن از دانشجویان دانشگاه تهران توسط ایادی رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده شدند.

بیننده ادامه داد: پس باید این روز را پاس بداریم تا بدانیم دشمنان حقیقی این ملت چه کسانی هستند.

مهمترین وظیفه دانشجویان روشنگری است به این معنا که دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می‌شود. این بدان معناست که دانشجو خود باید قبل از همه بیدار شود و در دریای علم و تقوا وضو بگیرد و خود را آماده کند برای اذان گفتن تا آنانی که خوابند بیدار شوند و آنانی که راه گم کرده اند، راه حقیقت را پیدا کنند.

وی گفت: دانشجوی با ایمان با علمی که دارد، منجر می‌شود بصیرت مردم افزایش یابد و این اقدام اعتلای انقلاب و کشور را به همراه خواهد داشت بنابراین دانشجوی انقلابی یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است که می‌خواهد عدالت اجتماعی را تحقق ببخشد.

دبیر مجمع نخبگانی جوانان ایران اسلامی تصریح کرد: یکی از مهمترین شاخصه های دانشجویی این است که دانشجو کلامش را صریحانه بگوید و از محافظه کاری که از بدترین آفت‌ها برای دانشگاه است پرهیز کند و درد جامعه و ملت را مطالبه کند آن هم مطالبه‌ای نخبگانی و دلسوزانه. معنای انقلابی بودن همین است یعنی سکون نداشتن و بی‌تفاوت نبودن و باید برای پیشرفت و اعتلای جامعه حرکت کرد که این معنای انقلابی‌گری است.

بیننده ادامه داد: دانشجویان باید به قله‌های علم دست یابند و در این صورت در مقابل مسائل مهم خاموش نمی‌شوند و در جهت حل مشکلات و پیشرفت قدم بر می‌دارند. مسئولان باید قدر این گنج‌های ارزشمند را بدانند و دانشجویان را تکریم کنند و این به معنای احترام به دانش و علم است و این جوانان نخبه انقلابی هستند که می‌توانند راهگشای این شرایط باشند و باید به آن ها اعتماد کرد و به جوانان میدان داد تا امید و شورِ ملت سرشار شود و چرخ های پیشرفت کشور سریع تر به حرکت در بیاید.

وی خاطرنشان کرد: دانشجو باید خودسازی را اولویت کار خود قرار دهد تا بتواند دگر سازی کند و با مطالعات بالایی که دارد مسائل مختلف را به درستی تحلیل و سپس تبیین کند تا هم خود در مسیر صحیح قدم بر دارد و هم ملت را با خود همراه و همگام کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha