فرزاد مخلصالائمه عصر روز گذشته، دوشنبه ۱۵ آذرماه در نشست استانی هماندیشی راهکارهای بهبود ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۶۰ کمیسیون اجرایی در استانداری برگزار میشود که حضور یک نماینده از دانشگاهها جهت پیگیری حوزههای پژوهشی و حضور مدیران پژوهشکدهها در کارگروههای مرتبط الزامی است.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۶۶ دانشگاه با ۶۰ هزار دانشجو و ۵ هزار استاد در استان مرکزی فعالیت دارند. استانداری آمادگی حرکت به سمت دانشگاهها را دارد و نیاز است دانشگاهها نیز نقش خود را در امور استان افزایش دهند.
مخلصالائمه ضمن اشاره به جنگ همه جانبه و تمام عیار اقتصادی در چند سال اخیر توضیح داد: سرپا بودن امروز کشور به دلیل تلاشهایی است که در چندسال اخیر جهت دور زدن تحریمها و خنثیسازی آنها صورت گرفته است. هرچند شاخصهای اقتصادی امروز شاخصهای نامناسبی است و کشور در شرایطی به دولت جدید واگذار شد که رشد اقتصادی، بهرهوری و سرمایهگذاری در کشور صفر و نرخ تورم بالای ۴۰ الی ۵۰ درصد بوده و مخارج کشور از طریق فروش پیشاپیش اوراق سهام و قرضه تامین شده است.
وی با اشاره به دو بخش صنعت دولتی و عمومی تصریح کرد: فعالیتهای بخش دولتی با ۵۰ سال قدمت ناکارآمد بوده است و بخش خصوصی نقش و تاثیر موفقتری در این سالها داشته است و با عملکرد بهینه به تامین منافع خود میپردازد.
مخلصالائمه گفت: با وجود مشکلات فراوان در صنایع استان مرکزی میبایست دانشگاهها با حضور حداکثری در عرصههای صنعت و کشاورزی در بهبود شرایط استان کوشا باشند.
انتهایپیام
نظرات