• دوشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400091511137
  • خبرنگار : 50181

معاون جهاد کشاورزی استان:

بزرگترین "باغ سایبان" غرب کشور تا پایان سال در کرمانشاه افتتاح می‌شود

بزرگترین "باغ سایبان" غرب کشور تا پایان سال در کرمانشاه افتتاح می‌شود

ایسنا/کرمانشاه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: بزرگترین "باغ سایبان" غرب کشور تا پایان سال در کرمانشاه افتتاح خواهد شد.

افشین صفوی در جلسه سازگاری با کم آبی استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات متعددی که در بخش کشاورزی برای مدیریت مصرف آب انجام شده، اظهار کرد: یکی از مهمترین این اقدامات ایجاد سایبان برای باغات با هدف کاهش مصرف آب است.

وی ادامه داد: در همین راستا بزرگترین باغ سایبان غرب کشور در استان در دست احداث است و تا قبل از عید نوروز به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه وسعت این باغ سایبان را 40 هکتار و فضای مفید آن را 31 هکتار اعلام کرد و یادآور شد: هم اکنون کار کاشت نهال‌های آن در حال انجام است.

کشت زعفران، شنبلیله و سیاه دانه به جای ذرت

صفوی همچنین از کشت محصولات کم آب‌بَر به جای محصولات پرمصرف هم خبر داد و اضافه کرد: یکی از مهمترین محصولات با نیاز آبی کم زعفران است که کشت این محصول را در استان توسعه داده ایم.

وی سطح زیر کشت کنونی زعفران در استان را 456 هکتار اعلام کرد و افزود: از این میزان 247 هکتار  طی دو سال اخیر زیر کشت زعفران رفته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نیاز آبی بسیار کم زعفران در قیاس با برخی از محصولات کشاورزی دیگر، عنوان کرد: در شرایطی که محصولی مانند ذرت 14 هزار مترمکعب به ازای هر هکتار آب مصرف می‌کند، این میزان برای هر هکتار زعفران حداکثر چهار هزار مترمکعب است.

صفوی از حمایت‌های مسئولین استان برای توسعه کشت محصولات کم آب‌بَر قدردانی کرد و گفت: در این راستا 1.8 میلیارد تومان به سازمان جهاد کشاورزی استان اختصاص یافته که ما نیز این اعتبار را برای یارانه خرید پیاز زعفران به کشاورزان اختصاص دادیم.

وی تاکید کرد: بجز زعفران، کشاورزان به کشت محصولات کم آب‌بَر دیگر مانند سیاه دانه، گشنیز و ... هم روی آورده اند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یکی دیگر از راهکارهای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی را اصلاح کانال‌های خاکی به کانال‌های آبی عنوان کرد که راندمان مصرف آب را به اندازه قابل توجهی افزایش می‌دهد و این کار نیز در برنامه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha