عیسی جعفری، امروز یکشنبه ۱۴ آذر به رسانههای گروهی گفت: پیش بینی شد که از محل فروش اموال مازاد وزارت اقتصاد درآمد کسب کند و به حساب خزانه واریز شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ۶۳ ملک مازاد مربوط به ۹ دستگاه اجرایی در خراسان جنوبی شناسایی شد که از این املاک مازاد، تاکنون ۱۱ ملک به ارزش ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به فروش رسیده است.
جعفری ادامه داد: از این ۶۳ ملک،۱۱ ملک به فروش رسیده با حدود ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان که مبلغ به حساب خزانه واریز شده و به استان برگشت داده شده است؛ همچنین ۱۷ فقره ملک نیز در استان در حال فروش مزایده داریم و ۱۷ فقره دیگر نیز شناسایی شده است.
وی بیان کرد: ۱۷ فقره ملک هم در کارگروه استانی صورت جلسه و فروش آن تایید شده است و برای تایید نهایی جهت فروش لیست آن به وزارت اقتصاد ارسال شده و مورد تایید نیز قرار گرفته است.
مدیر کل اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی افزود: ۱۸ ملک هم با وجود صدور مجوز فروش از سوی وزیر اقتصاد و دارایی هنوز به فروش نرسیده است؛ علت عدم فروش آن ممکن است عدم وجود مشتری بوده و شاید نیز دستگاه تمایل جدی برای فروش نداشته است.
وی تصریح کرد: نکته مهم در این طرح این است که اگر دستگاه اجرایی این املاک را به فروش نرساند، وزارت اقتصاد میتواند نسبت به فروش آن اقدام کند و پول آن به حساب خزانه خواهد رفت.
حجت الاسلام علی نسایی زهان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی نیز چندی پیش گفت: موضوع فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی به طور جد در دستور کار دستگاه قضا است.
وی افزود: رئیس آن اداره موظف است که آن ها را طبق قانون به فروش برساند و نتیجه را هم به دادسرا اعلام کند که در سال گذشته برخی از ادارات این کار را انجام داده و بعضی از ادارات دولتی هم کم لطفی کردند که به عنوان ترک فعل و اینکه دستور مقام قضایی را اجرا نکردند باید این موضوع پیگیری شود.
املاک مازاد دستگاههای دولتی با تصویب مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ دولت میتواند منبع درآمدزایی باشد. فروش املاک مازاد دستگاههای اجرایی فرصتی است برای افزایش نقدینگی دولت.
انتهای پیام
نظرات