به گزارش ایسنا، به نوشته مجله نیوزویک، "مارتین گریفیث" رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل با این حال گفت، انتظار ندارد به هدف ۴۱ میلیارد دلار مورد نیاز از سوی اهدا کنندگان برای ۱۸۳ میلیون نفر که در سال آتی میلادی به شدت به کمکهای بشردوستانه نیاز پیدا میکنند، برسد.
مقامهای دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل بر اساس بررسی سالانه خود درباره نیازهای آتی همچنین گفتند، آنها یک رشد ۱۷ درصدی را در ۲۰۲۲ برای افرادی پیش بینی میکنند که به کمکهای فوری بشردوستانه نیاز دارند.
گریفیث همچنین گفت، آنها توانستند امسال فقط به ۷۰ درصد از مردمی که به کمکشان نیاز داشتند، رسیدگی کنند.
سازمان ملل میگوید، انتظار دارد کمکهای بشردوستانه در چندین کشور که با تأثیرات مسائل ناشی از همه گیری کووید-۱۹ و تغییرات آب و هوایی دست و پنجه نرم میکنند، مورد نیاز باشد.
رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل همچنین ادامه داد: بحران آب و هوایی بسیاری از آسیبپذیرترین مردم کره زمین را در وهله نخست درگیر کرده و تحت تاثیر قرار داده است. درگیریهای مداوم و بی ثباتی در قسمتهای از کره زمین به ویژه در اتیوپی، میانمار و افغانستان بدتر و وخیمتر شده است. با توجه به تداوم کرونا، میلیونها نفر در میانمار واکسینه شدند اما پاندمی از بین نرفته و کشورهای فقیر هنوز به واکسن دسترسی ندارند.
گریفیث افزود: این درخواستها برای تامین یکسری از نیازها از آژانسهای سازمان ملل و شرکای آنها جمعآوری میشود. در سال جاری میلادی، اهداکنندگان بیش از ۱۷ میلیارد دلار برای پروژههای مربوط به "بررسی بشردوستانه جهانی" در سال گذشته از دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل ارائه کردند، اما بودجه کمتر از نیمی از درخواست سازمان ملل برای سال ۲۰۲۱ بوده است.
این بررسی اجمالی برنامههای خاص را برای ۳۰ کشور که نیمی از آنها در آفریقا و بیشتر آنها در خاورمیانه یا آمریکای لاتین هستند، ارائه میکند.
رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل همچنین افزود: مسائل مربوط به امور بشردوستانه مهم هستند. ما میتوانیم تاثیر خشکسالی و قحطی را که بر نیم میلیون نفر از ساکنان جنوب سودان متوقف کنیم. ما کمکهای بهداشتی را به ۱۰ میلیون نفر در یمن ارسال کردیم.
این دفتر همچنین اعلام کرده که بیش از ۲۴ میلیون نفر به کمکهای فوری در افغانستان نیاز دارند که ناشی از بحرانهای موجود، ناآرامی سیاسی، کرونا، شوک اقتصادی و خشکسالی در این کشور است.
رئیس دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل گفت: ما هرگز افغانستان را به حال خود رها نمیکنیم و برای آن در ۲۰۲۲ برنامه داریم که سه برابر برنامه ۲۰۲۱ است چون شرایط و نیازهای این کشور اکنون طور دیگری است.
وی درباره اتیوپی نیز گفت: اوضاع در این کشور که دولت با شورشیها از تیگرای مبارزه میکند بسیار نگران کننده است و ما به شدت نگران تصرف آدیس آبابا، پایتخت توسط شورشیها هستیم. تصور کمک به اتیوپی با این شرایط غیرممکن است. فکر میکنم اوضاع این کشور بشدت نگران کننده است. مردم در این کشور آفریقایی به شدت نیازمند کمک هستند.
انتهای
نظرات