به گزارش ایسنا، همزمان با چهارمین روز گرامیداشت هفته افراد دارای معلولیت، حجتالله عبدالملکی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علیمحمد قادری - رئیس سازمان بهزیستی کشور با جمعی از نخبگان و صاحبنظران دارای معلولیت دیدار کردند.
در ابتدای این دیدار جمعی از نخبگان و صاحبنظران دارای معلولیت در خصوص چالشها و مشکلات پیشرو همچون نادیده گرفتن قشر دارای معلولیت شنوایی در تدوین و تصویب قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، اجرای سهم ۳ درصد استخدام معلولان شنوایی در سازمانها و دستگاههای دولتی، ثبت زبان اشاره ایرانی، اجرای کامل قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، نظارت بر عملکرد دستگاههای متولی مناسبسازی، رونق کسب و کارهای زنان هنرمند دارای معلولیت و ... را صحبت کردند.
علیمحمد قادری - رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه مهارت در کنار تخصص را عاملی موثر برای راهبری ارتقای سطح موجود عنوان کرد و گفت: دغدغههای مطرحشده باید به صورت ملی و بومی پیگیری شود. موضوع ازدواج یکی از موضوعات مهمی است که در سبک و سیاق یک ازدواج آسمانی و آسان باید زیرمجموعهها را رهنمون کنید و ما نیز کمک خواهیم کرد. ورزش معلولان موضوعی پراهمیت است افرادی که دچار مشکلات جسمانی هستند باید ورزش متناسب با نوع و شدت معلولیت را انتخاب کنند و لذا باید در این حیطه سرمایهگذاری صورت پذیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور معافیتهای مالیاتی، سربازی و کفالت را از دغدغه جامعه افراد دارای معلولیت عنوان کرد و گفت: حوزه حقوقی با جامعه معلولان هماندیشی داشته باشند و بازنگری صورت گیرد تا راهگشا باشد.
وی مناسبسازی را موضوع پرچالش برشمرد و گفت: موضوعات بدون هیچ ملاحظهای در دست پیگیری است؛ چراکه شرط حضور همه مردم در یک شهر تامین حداقلهای اولیه شهری است تا بتوانند حضور و مشارکت اجتماعی داشته باشند.
قادری، اشتغال، مسکن و معیشت را از موضوعات مهم عنوان کرد و گفت: تامین مسکن از اقدامات خوب و ماندگار سازمان بهزیستی کشور است؛ در حالی که بهزیستی تنها متولی ساخت مسکن نیست.
رئیس سازمان بهزیستی کشور بر حضور مسئولان شبکههای مردمنهاد فعال در کمیته پیگیری قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت تاکید کرد و گفت: براساس بودجه باید اولویتسنجی برای رفع کاستیها و تحولآفرینی داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی، وی از بازبینی مجدد پلتفرم مثبت زندگی و نظارت بر عملکرد استانها خبر داد و در پایان گفت: مثبت زندگی به عنوان پنجره واحد بهزیستی بروز و ظهور کرده است؛ لذا نباید ارائه خدمت مشمول زمان شود؛ چراکه در حال حاضر ۲۳۰ هزار نفر پشت نوبت دریافت خدمات هستند.
انتهای پیام
نظرات