• پنجشنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400091108632
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

یک استاد حوزه و دانشگاه:

هیچ ضرورتی بالاتر از شبکه شدن گروه‌های جهادی نیست 

هیچ ضرورتی بالاتر از شبکه شدن گروه‌های جهادی نیست 

ایسنا/اصفهان یک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هیچ ضرورتی بالاتر از شبکه شدن گروه‌های جهادی نیست، گفت: اگر به درستی به هم زنجیره نشویم نمی‌توانیم از توان و نیروی‌ خود استفاده کنیم و ضربه می‌خوریم، بنابراین باید یکی از معیارهای کار جهادی را هماهنگی و هم افزایی قرار دهیم.

حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع در همایش تجلیل و تکریم از خدمتگزاران و جهادگران استان اصفهان که پیش از ظهر امروز (پنجشنبه_۱۱ آذرماه) در حرم زینبیه اصفهان برگزار شد، با تاکید بر اینکه هرکدام از ما باید فرهنگ مواسات را در خود نهادینه کنیم، اظهار کرد: اغلب ما فعالیت سنگین جهادی می‌کنیم و بعد از آن خسته می‌شویم، درحالی که کارهای جهادی هنوز آنگونه در فرهنگ عمومی ما نهادینه نشده تا هر روز و هر لحظه خود را ملزم به مواسات بدانیم.

وی با بیان اینکه نداشتن یک شبکه منسجم و خودجوش که گرفتار بروکراسی و ساختارهای پیچیده نباشد باعث شده کارهای جهادی با یکدیگر تداخل پیدا کند، گفت: در این شرایط می‌بینیم که جایی کاری انجام نشده و جایی ازدحام امکانات داریم. چند محله شناخته شده که تا اسم فقر و آسیب را می‌بریم از آنها اسم می برند، در حالی که باید با استفاده از تمام ظرفیت و با مهندسی دقیق، کل عرصه پوشش داده شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه ما ارزش کار جهادی را با دینداری به معنای ظواهر شرعی گره زده‌ایم، گفت: اما در منابع دینی می‌بینیم که شاخص دینداری کارهای جهادی است و برای سنجش ارزش افراد باید به توجه آنها به مردم نگاه کرد، آخرت اندیشی یک متدین به این است که به داد مردم برسد.

این فعال عرصه جهادی با بیان اینکه برای رفع مشکلات مردم دولت هرچقدر هم شبانه روزی تلاش کند و مدیر و مدبر باشد باز هم مشکلاتی خواهد داشت، گفت: اگر مردم وارد عرصه حل مشکلات شوند دیگر مشکلی باقی نمی‌ماند. مشکل بزرگی که داشتیم در دهه ۴۰، ۵۰ و ۶۰ همه عزم مردم را به میدان آوردیم و نظام طاغوت سرنگون شد، پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز به دست مردم انجام شد، اما بعد از آن فقط به رأی مردم اکتفا کردیم در حالی که ما عزم مردم را می‌خواستیم.

به گزارش ایسنا، مهدوی ارفع با تاکید بر اهمیت واگذاری امور به به مردم در اسلام، خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز برخی مسئولان دلشان نمی‌آید اقتصاد را به دست خود مردم بدهند و حتی برخی نهادهای انقلابی به شدت عشق تصدی گری دارند.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم ۸۰ میلیون پشتیبان برای حل مشکلات جامعه داشته باشیم، اظهار کرد: باید کارهای خوب را به شراکت بگذاریم، ضمن اینکه هیچ ضرورتی بالاتر از شبکه شدن گروه‌های جهادی نیست.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه اگر به هم به درستی زنجیره نشویم نمی‌توانیم از توان و نیروی‌ خود استفاده کنیم و ضربه می‌خوریم، تصریح کرد: باید یکی از معیارهای کار جهادی را هماهنگی و هم افزایی قرار دهیم و نگاه تکاملی داشته باشیم و مردم را حول این پرچم جمع کنیم.

در این مراسم از تعدادی از مدافعان عرصه سلامت و جهادگران استان اصفهان تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha