حسن عروتیموفق روز چهارشنبه ۱۰ آذر ماه در بازدید از بیمارستان دکتر غرضی ملایر و بررسی مسایل و مشکلات این بیمارستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون، بیش از ۱۲ هزار بیمار کرونایی در بیمارستانهای آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر بستری شدند و از خدمات این ۲ بیمارستان استفاده کردند.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا، در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار به صورت سرپایی به بیمارستان های آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر مراجعه کردند.
عروتیموفق مطرح کرد: از این تعداد بیمار بستری شده در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان همدان، بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ بیمار کرونایی فقط در بیمارستان دکتر غرضی ملایر بستری شدند.
وی با بیان اینکه تامین اجتماعی متولی اصلی درمان نیست، اما از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون، خدمت بسیار مطلوبی در این بیمارستانها به بیماران ارایه شده است، افزود: سطح رضایتمندی از روند ارایه خدمت مطلوب است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیمارستان دکتر غرضی ملایر را جزء بهترین بیمارستانهای استان دانست و گفت: این بیمارستان طی چند سال متوالی رتبه یک اعتباربخشی را کسب کرده و دفتر پرستاری این بیمارستان نیز رتبه برتر را در بین ۷۳ بیمارستان تامین اجتماعی کشور کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت مشکل خاصی از نظر نیروی انسانی، پشتیبانی، امکانات، تجهیزات و دارویی در این ۲ بیمارستان نداشتیم، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این بود تا خدمات مورد نیاز بیماران و بیمهشدگان این سازمان به نحو مطلوبی تامین شود.
عروتیموفق بازسازی و استانداردسازی اورژانس بیمارستان دکتر غرضی را از دیگر اقدامات مهم این سازمان برشمرد و ادامه داد: ۱۷ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی اورژانس بیمارستان غرضی پیشبینی شده که هفت میلیارد تومان آن توسط خیر ملایری و ۱۰ میلیارد تومان توسط سازمان تامین اجتماعی تامین شده و بزودی کلنگزنی خواهد شد.
وی از کاهش چشمگیر آمار مبتلایان پس از موج پنجم کرونا خبر داد و افزود: در حال حاضر حدود ۱۰ تا ۱۲ بیمار در بیمارستان آتیه همدان و همین تعداد در بیمارستان دکتر غرضی ملایر بستری هستند و تعداد مراجعان به بیمارستان نیز کاهش یافته است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیان کرد: طی ۱۹ ماه گذشته بیش از ۶۵۰ نفر از کادر درمان و همکاران ما در تامین اجتماعی به کرونا مبتلا شدند و به دلیل اینکه امکان استخدام نیروی جدید نبود، کار بقیه همکاران و کادر درمان چند برابر شد.
عروتی موفق خاطر نشان کرد: در صدد هستیم با پیگیریهای انجام شده یک درمانگاه تخصصی در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع در بیمارستان دکتر غرضی ملایر احداث کنیم.
وی با بیان اینکه از نظر تامین دستگاه اکسیژنساز در بیمارستان آتیه همدان مشکلی نداشتیم، گفت: به دلیل پایین بودن ظرفیت دستگاه اکسیژنساز در بیمارستان دکتر غرضی، یک دستگاه اکسیژنساز با اعتبار ۲ میلیارد تومان خریداری و نصب شده که بزودی وارد مدار می شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان ضمن توصیه به مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق واکسن، یادآور شد: هم اکنون مشکل خاصی در تامین تجهیزات، دارو، پشتیبانی و روند ارایه خدمات به بیماران نداریم.
به گزارش ایسنا در این بازدید مسایل و مشکلات بیمارستان دکتر غرضی ملایر در جلسهای با حضور معاونان و کارشناسان مربوطه بررسی شد تا اقدامات لازم برای رفع این مشکلات صورت گیرد و مواردی که نیاز به اخذ مجوز و اقدام از طریق سازمان مرکزی است، پیگیری شود.
انتهای پیام
بستری شدن بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان دکتر غرضی ملایر از ابتدای شیوع کرونا
ایسنا/همدان مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به بستری شدن بیش از ۱۲ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان های آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر از ابتدای شیوع کرونا اشاره و مطرح کرد: از این تعداد بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ بیمار کرونایی فقط در بیمارستان دکتر غرضی ملایر بستری شدند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات