• چهارشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400091007731
  • خبرنگار : 71432

ثبت رکورد آمار روزانه مبتلایان کرونا در کره جنوبی

ثبت رکورد آمار روزانه مبتلایان کرونا در کره جنوبی

کره جنوبی از ثبت رکورد آمار روزانه مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای کره جنوبی اعلام کرد: روز گذشته (سه شنبه) ۵۱۲۳ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ شناسایی شده که در یک روز آمار بالایی است.

گفته شده ۵۰۷۵ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از افراد بومی بوده اند. همچنین ۴۱۱۰ بیمار از بین موارد جدید در سئول شناسایی شده اند.

با فوت ۳۴ بیمار جدید مجموع آمار قربانیان کروناویروس در کره جنوبی به رقم ۳۶۵۸ نفر رسیده است. وضعیت ۷۲۳ بیمار نیز وخیم گزارش شده است.

طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای کره جنوبی تا امروز حدود ۸۲.۹ درصد از جمعیت این کشور حداقل یک دُز واکسن دریافت کرده و ۷۹.۹ درصد به طور کامل در برابر کروناویروس واکسینه شده اند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، تاکنون دستکم دو مورد مشکوک به کروناویروس اُمیکرون در این کشور شناسایی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha