عابدین خرّم در اولین جلسه کمیسیون ماده ۵ تبریز، با اشاره به تراکم شدید ساختوساز و فعالیت در محدوده مرکزی شهر تبریز، گفت: این وضعیت باعث ایجاد مشکلات زیادی برای مردم شده و مبلمان شهری تبریز را فوقالعاده آسیبپذیر کرده است.
وی افزود: تمرکز فعالیتها در مرکز شهر، هویت تاریخی محلات را از بین برده و شایسته نیست شهری مانند تبریز چنین وضعیتی داشته باشد.
استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه باید برای این مسأله چارهاندیشی شود، افزود: هر کاری در شهر انجام میشود باید پشتوانه علمی و تخصصی داشته باشد و تنها به جنبهی درآمدزایی و سوددهی آن توجه نشود.
وی اظهار کرد: شهرداری تبریز در مطالعات و اجرای طرحهای عمرانی و ساختوسازهای شهری به موضوع حفظ و احیای هویت شهری توجه جدی کند و تصمیمات به گونهای باشد که آیندگان ما را مذمت نکنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بر اساس ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، بررسی و تصویب طرحهای تفصیلی شهری و تغییرات آنها در هر استان بهوسیله کمیسیونی به ریاست استاندار (یا معاون عمرانی استاندار به عنوان جانشین) و با عضویت شهردار، نمایندگان اداره کل راه و شهرسازی، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات