• سه‌شنبه / ۹ آذر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400090906790
  • خبرنگار : 71402

ولیعهد انگلیس: لکه ننگ هولناک برده‌داری برای همیشه در تاریخ ما می‌ماند

ولیعهد انگلیس: لکه ننگ هولناک برده‌داری برای همیشه در تاریخ ما می‌ماند
ساندرا میسون (نشسته) و ولیعهد انگلیس

ولیعهد بریتانیا در مراسم رسمی تشکیل جمهوری باربادوس گفت، برده‌داری "قساوت هولناکی بود که تاریخ ما را برای همیشه لکه‌دار می‌کند."

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه دیلی میل، شاهزاده «چارلز» ولیعهد بریتانیا به نمایندگی از مادرش الیزابت دوم، ملکه بریتانیا به باربادوس رفت و در مراسم تبدیل باربادوس به جمهوری شرکت کرد.

در این مراسم، «ساندرا میسون» رسما به عنوان رئیس‌جمهوری جدید باربادوس سوگند یاد کرد.  

دقیقا ۵۵ سال پس از کسب استقلال باربادوس از بریتانیا و ۳۹۶ سال پس از همبستگی آن به عنوان بخشی از امپراتوری بریتانیا، شاهزاده چارلز گفت که به تصمیم دولت آن برای تبدیل به یک جمهوری احترام می‌گذارد، اما خوشحال است که باربادوس بخشی از کشورهای مشترک المنافع باقی می‌ماند.

پسر ارشد الیزابت دوم گفت: ایجاد این جمهوری شروع جدیدی را ارائه می‌دهد، اما همچنین مرحله‌ای در یک زنجیره و نقطه عطفی در جاده طولانی است که نه تنها شما در آن سفر کرده‌اید، بلکه آن را ساخته‌اید. از تاریک‌ترین روزهای گذشته ما و قساوت هولناک برده‌داری که برای همیشه تاریخ ما را لکه‌دار می‌کند، مردم این جزیره مسیر خود را با استعداد فوق‌العاده‌ خودشان ساختند.

ولیعهد بریتانیا هم‌چنین تاکید کرد: رهایی، حکومت مستقل و استقلال جاده اصلی شما بود. آزادی، عدالت و حق تعیین سرنوشت، رهنمودهای شما بودند. سفر طولانی ‌شما، شما را به این لحظه رسانده است، نه به عنوان سرنوشت شما، بلکه به عنوان یک نقطه دید بهتر که از آنجا می‌توانید افق جدیدی را بررسی کنید.

باربادوس در سال ۱۹۶۶ از بریتانیا جدا شد و اعلام استقلال کرد، اما همچنان الیزابت دوم را به عنوان رئیس کشور به رسمیت می‌شناخت. سرانجام در سپتامبر سال گذشته بود که ساندرا میسون گفت: «زمان آن فرا رسیده است که گذشته استعماری خود را کاملا پشت سر بگذاریم.»

این تحول حدود ۴۰۰ سال پس از آن که نخستین کشتی نیروی دریایی بریتانیا وارد آب‌های شرقی‌ترین جزیره کارائیب شد، رخ می‌دهد. باربادوس قدیمی‌ترین مستعمره بریتانیاست که از سال ۱۶۲۷ تا ۱۹۶۶ بی‌وقفه زیر سلطه آن کشور باقی ماند و با تجارت برده و محصول شکرش، بسیاری از خانواده‌های بریتانیا را ثروتمند کرد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha