آزاد حکمت در گفت وگو با ایسنا با اشاره به الکترونیکی شدن اغلب کارها و امورات مردم و استفاده آنان از سرویسها و درگاههای غیر حضوری که بر بستر دیتا انجام خواهد شد، اظهار کرد: نقش اینترنت و سرویسهای ip محور در زندگی روزمره افراد در نقاط شهری و روستایی کاملا مشهود است.
وی با یادآوری شرایط فعلی جامعه که به واسطه اپیدمی ویروس کرونا رخ داده است گفت: این شرایط میزان استفاده از سرویس های اینترنت توسط مشتریان را افزایش داده است که خوشبختانه با انجام پروژه های توسعه ایی و آینده نگرانه تداوم ارائه خدمات به مشتریان بدون هیچ اختلالی فراهم شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: تحت پوشش قرار دادن نقاط روستایی به اینترنت پرسرعت در چند سال اخیر از وظایف مخابرات خارج شده است اما این شرکت در راستای مسولیت اجتماعی و برقراری عدالت در ارائه خدمات گامهای بلندی برداشته است.
وی ضمن بیان مطلب فوق خاطر نشان کرد: مجموعه مخابرات منطقه کردستان بر اساس تدوین برنامه های کارشناسی شده و دستورالعمل های ابلاغی نسبت به ایجاد زیر ساخت و ارائه خدمات و سرویس های اینترنت پرسرعت در استان اقدامات قابل توجهی انجام داده است.
وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون،15 روستای دیگر به اینترنت پرسرعت مخابرات تجهیز شدند.
حکمت با اعلام اینکه در حال حاضر تعداد 131 هزار و782 مشترک اینترنت پرسرعت ADSL در استان فعال هستند اضافه کرد: از این آمار، تعداد 24 هزار و 973 مشترک در نقاط روستایی استان ساکن هستند.
مدیر مخابرات منطقه کردستان از رشد 226 درصدی پورتهای منصوبه ADSL طی چند سال اخیر خبر داد و تصریح کرد: این مجموعه آمادگی واگذاری پورت های جدید به متقاضیان را اعلام میدارد.
انتهای پیام
نظرات