فرشید تمری در جمع خبرنگاران عنوان کرد: سیاست کلی برای برگزاری سی و یکمین جشنواره تئاتر رضوی حضور در شهرستانها بود. ستاد جشنواره نیز در همین راستا برنامهریزیهای لازم را انجام داد. در واقع تصور بر این بود که با آوردن تئاتر به شهرستانها شاید بتوان پل ارتباطی با مخاطبی که در این ۲ سال از دست دادهایم، دوباره برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تئاتر خیلی خسارت دید، گفت: امیدوارم این جشنواره بهانهای برای ورود مخاطب به سالنها باشد اما اینکه چقدر برگزاری آن موفق بوده، باید منتظر بازخوردها ماند.
تمری با اشاره به حضور خود در ترکیب هیات بازبینی سی و یکمین جشنواره تئاتر رضوان اظهار کرد: برخی از نمایشهای شرکتکنندگان را مشاهده کردهام و تصور میکنم وضعیت نمایشها مطلوب بود. امسال برای اولین مرتبه بود که خراسان در تئاتر یک پوستاندازی را تجربه کرد و شهرستانهای خراسانی توانایی خود را در این هنر نشان دادند.
این هنرمند قوچانی با اشاره به تئاتر غریبستان به عنوان نخستین اجرای سی و یکمین جشنواره تئاتر رضوان گفت: نمایشی که قوچان اجرا کرد، برای جشنواره صاحبدلان اجرا شده بود. این جشنواره موضوعی است با نگاه دینی که رنگ و بوی دینی و مذهبی دارد.
انتهای پیام
نظرات