• یکشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400090705507
  • خبرنگار : 71145

قیس خزعلی: نتایج اعلام شده انتخابات "مضحک" است

قیس خزعلی: نتایج اعلام شده انتخابات "مضحک" است

دبیرکل عصائب اهل الحق امروز، یکشنبه مطابقت نتایج شمارش دستی با شمارش الکترونیکی را "خنده‌دار و مضحک" خواند.

به گزارش ایسنا، قیس خزعلی، دبیرکل عصائب اهل الحق در سخنرانی که خبرگزاری المعلومه آن را منتشر کرد، گفت، جریان‌های سیاسی مشارکت کننده در انتخابات و هیئت اتحادیه اروپا وجود ابهامات در نتایج انتخابات را ثابت کردند.

وی اضافه کرد: بسیاری از شرکت‌کنندگان در روند انتخابات یقین و باور دارند که در انتخابات تقلب شده است. ۶۲۰۰ صندوق رای‌گیری در زمان مشخص بسته نشدند.

او مطابقت نتایج انتخابات بعد از شمارش صد در صد دستی را "مضحک" خواند.

دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق تاکید کرد: بخشی از پیروز شدگان انتخابات نسبت به نتایج اعتراض کرده و عدم مشروعیت آن را ثابت کردند.

به گفته او، نتایج از سوی بخش اعظمی از شرکت‌کنندگان در انتخابات رد شده و آنها تصور می‌کنند که آرایشان دزدیده شده است.

خزعلی ادامه داد، برخی رسانه‌ها از جمله رسانه‌های خارجی تلاش کردند این نتایج را مورد اعتراض طیف سیاسی مشخصی به تصویر بکشند.

او افزود، وضعیت کشور ممکن است به دلیل نتایج انتخابات به سمت بدتر شدن برود.

دبیرکل عصائب اهل الحق همچنین گفت: سکوت و چشم پوشی درباره تکمیل نشدن تحقیقات در خصوص حمله به تظاهرکنندگان مسالمت‌جو قابل قبول نیست و تعللی از سوی نخست‌وزیر درباره این پرونده وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۸ ۱۳:۳۱

شما خودت از همه مضحک تر هستی