به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آسیااستیل، این عمل توسط گالوانیزاسیون صورت می گیرد و پوششی که در عمل گالوانیزاسیون بر روی فلز قرار داده می شود، از لایه ای از فلز روی و ترکیباتی از آهن تشکیل شده است.همین عامل در مورد لوله های فولادی نیز صحت داشته و بکار می رود. یعنی لوله های فولادی نیز در راستای حفاظت آن ها در برابر خوردگی و آسیب پذیری، سطحشان با پوششی از فلز روی پوشانده می شود که به آن ها لوله فولادی گالوانیزه گویند. اکثرا لوله های فولادی گالوانیزه در طول 6 متر ساخته شده و اتصالات آن ها برشن، کمربند و قفل می باشد. همچنین ضریب هیزم ویلیام این لوله ها بر حسب واحد اینچ حساب می شود. لوله گالوانیزه توسط دنده پیچ ها به هم وصل شده و به وسیله مواد مناسب آب بندی می شوند. امروزه لوله های گالوانیزه در دو دسته کلی طراحی و تولید می شوند. دسته اول لوله گالوانیزه آهنی و دسته دوم لوله گالوانیزه فولادی می باشد. ما در این مقاله به بررسی کامل و جامع لوله فولادی گالوانیزه ، ویژگی ها و کاربرد های آن می پردازیم. پس با ما همراه باشید.
در واقع لولهی فولادی گالوانیزه همان لولهای از جنس فولاد می باشد که در راستای حفاظت از آن در برابر خوردگی و آسیبپذیری، سطح اش را با فلز روی پوشش داده اند. با استفاده از پوشش گالوانیزه، هم طول عمر لوله افزایش یافته و هم مقاومت آن را در برابر خوردگی و رسوبات معدنی بیشتر می شود.
شایان ذکر است که به دلیل برخورداری از همین ویژگی ها، لولههای گالوانیزه از گذشته تا به امروز از مهمترین اجزاء در خطوط آبرسانی می باشند. جنس لولهی گالوانیزهی فولادی از فولاد نرم می باشد. در ساخت فولاد این نوع لوله ها ورقهی فولاد را با فشار از داخل قالب عبور داده و درز آن را جوش میدهند. پس از پایان این مراحل در جهت افزایش مقاومت آن در برابر اسیدها و زنگزدگیها، لوله های ساخته شده را در یک وان آبکاری رویاندود قرار میدهند.
در بررسی و مقایسه لوله های گالوانیزه آهنی و فولادی به این نتیجه می رسیم که تفاوت اساسی و ویژه ای بین آن ها وجود نداشته، اما بااین همه حال لوله های فولادی گالوانیزه سبک تر و براق تر از لولهی گالوانیزهی آهنی می باشند. از طرفی دیگر لولهی گالوانیزهی آهنی نسبت به لولهی گالوانیزهی فولادی در برابر اسیدها مقاومت تر هستند.
ویژگی لولههای گالوانیزه فولادی
از جمله ویژگی های لولههای گالوانیزه فولادی عبارت اند از:
برخورداری از طول 6 متری و قطر متغیر بین 1 الی 8 اینچی
ساخته شده از جنس فولاد نرم
مقاومت بسیار بالا در برابر زنگ زدگی و خوردگی
دوام و طول عمر بالا
دارای ساختار یکپارچه
کاربرد لوله فولادی گالوانیزه
لوله های فولادی گالوانیزه به دلیل ویژگی و مزایایی که دارند در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله کاربرد لوله فولادی گالوانیزه عبارت اند از:
این لوله ها اکثرا به عنوان لولههای آبرسانی در ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرند.
بخش عمدهای از خطوط انتقال گاز توسط لولههای گالوانیزه انجام می شود.
لوله های فولادی گالوانیزه در سیستم آبیاری کاربرد بسیار زیادی دارند.
در ساخت تصفیهخانهها و سیستمهای تهویه مورد استفاده قرار می گیرند.
به طور کلی لوله های فولادی گالوانیزه به دلیل مقاومت بسیار بالایی که در برابر خوردگی دارند، در زمینه هایی که مربوط به آب و انتقال آن است به وفور مورد استفاده قرار می گیرند. اما این بدین معنی نیست که نمی توان در زمینه های دیگری از آن ها استفاده کرد. چرا که از هیمن لوله ها امروزه در انتقال حرارت و گاز بسیار استفاده می کنند.
قیمت لوله فولادی گالوانیزه
قیمت لوله های فولادی گالوانیزه بستگی به شاخص های مختلفی نظیر سایز، ضخامت، کیفیت و ... دارد. اما با این همه حال می توان گفت قیمت هر واحد آن بین 400 هزار تومان 2 میلیون تومان متغیر می باشد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات