بهروز اکرمی روز گذشته، ششم آذرماه ۱۴۰۰ در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی، با اشاره به سوش جدید کرونا در افریقا که نگرانی های بسیاری را ایجاد کرده است، افزود: باید این نگرانی به آحاد جامعه نیز منتقل شود و باید همچنان نگران کرونا بود و افرادی که به هر دلیل واکسن نزده اند زودتر اقدام به دریافت واکسن کنند و نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در این مدت که جامعه درگیر بیماری بوده است، بخش عظیمی از بیماران مانند بیماران دیابتی و قلبی و عروقی مراحل درمان خود را به تعویق انداخته اند و قطعا این امر برای بیماران و حوزه درمان مشکلاتی را ایجاد می کند. باید با تصمیمات درست به کادر درمان کمک کرد و گرفتاری این قشر را کاهش داد، قطعا به هر میزان که بار کرونا از دوش کادر درمان برداشته شود به امور اصلی خود می رسند و باید نسبت به رعایت پروتکل ها حساسیت بیشتری داشت.
اکرمی خواستار گزارش سمن ها از بازرسی ها شد و گفت: تعداد جمعیت هر شهرستان مشخص است و فرمانداران باید با کمک شبکه بهداشت آمار دقیق واکسیناسیون را احصا کنند و این بار مسئولان و کارشناسان بهداشتی برای افزایش تزریق واکسن به سمت افراد واکسن نزده بروند. با توجه به گزارشات نگران کننده از افریقای جنوبی باید برنامه های ویژه ای برای افزایش تزریق واکسن تعریف کرد و از طرفی افراد بالای ۶۰ سال نیز برای تزریق دوز سوم باید مراجعه داشته باشند.
وی در خصوص برگزاری مراسم ملاقات با ۱۵۰ دانش آموز استثنایی بیان کرد: باید براساس شرایط اهم و فی الاهم داشته باشیم و امور ضروری را در دستور کار قرار دهیم، اهداف تعیین شده برای این مراسم بسیار ارزشمند است، اما نباید برای تحقق این اهداف اتفاق بدی رقم بخورد، به هرحال این دانش آموزان نیازمند مراقبت هستند، نسبت به بازگشایی مدارس این دانش آموزان دغدغه مند هستیم و در این شرایط ضرورتی ندارد که حتما تعداد زیادی از دانش آموزان را برای روز جهانی معلولان در کنار هم جمع کرد. نباید با چنین مراسمی سلامت آنها در خطر قرار گیرد، بهتر است شمار دانش آموزان در این مراسم کمتر شود. باید با دعوت از ۳۰ تا ۵۰ دانش آموز در فضایی مناسب با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مراسم را برگزار کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در خصوص فعالیت مدارس اظهار کرد: کار باید درست انجام گیرد، به هر حال طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، مدارس بازگشایی شده اند و مسلما در این شرایط و با چنین تصمیمی، مدارس باید به همه موارد توجه داشته باشند و مدیر مدرسه نیز باید مسئولیت بپذیرد، هیچ مدرسه ای نباید مانع حضور بازرسان بهداشتی باشند و اگر منعی صورت گیرد تخلف صورت گرفته و با مدیر باید برخورد قانونی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه لزومی نباید حضور بازرسان با هماهنگی قبلی همراه باشد، افزود: بازرسان با حکم ماموریتی و کارت شناسایی هیچ منعی برای حضور در مدارس ندارند و مدیر مدرسه نیز باید همکاری لازم داشته باشد، برای بازدید از مهدهای کودک نیز نباید ممانعتی صورت گیرد، از طرفی اگر بازرسان در مدرسه شاهد عدم استفاده از ماسک توسط معلم بودند، باید گزارش به عنوان تخلف آشکار به مدیر مدرسه اعلام شود و باید متخلف نیز باید برخورد قانونی صورت گیرد.
اکرمی خواستار اعلام لیست بازرسان بهداشت محیط به آموزش و پرورش شد و افزود: این لیست باید در اختیار تمامی مدیران مدارس قرار گیرد تا در صورت مراجعه بازرسان و ارائه کارت شناسایی هیچ منعی برای بازدید وجود ندارد.
وی در خصوص اجرایی نشدن مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی مبنی بر دریافت غیرنقدی کرایه اتوبوس در شهر اراک، اظهار کرد: اگر شهرداری ظرف یک هفته آینده این موضوع را حل نکند، قطعا به مراجع قضایی معرفی می شود، ستاد مجوز ترک تشریفات برای به خدمت گرفتن شرکتی جهت راه اندازی سامانه دریافت غیرنقدی کرایه را داده اند، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است، اگر این امر زمانبر است، اعلام شود تا تدبیر دیگری داشته باشیم.
اکرمی در خصوص برگزاری نمایشگاه مبلمان در اراک با بیان اینکه تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، گفت: مجوز برگزاری را با رعایت تمامی مصوبات ستاد ملی می دهیم.
به گزارش ایسنا، در این جلسه شهردار اراک، اظهار کرد: پیش از این شهروندان از طریق فراکارت اقدام به پرداخت کرایه اتوبوس های شهری می کردند، اما اختلافی بین شهرداری و شرکت پیمانکار بروز کرد.
علیرضا کریمی افزود: این شرکت از ارائه خدمات منصرف شده است و ارائه خدمات را مشروط به عواملی دانسته که برای شهرداری مقدور نبوده است، در حال حاضر حل این مسئله در اولویت کار شهرداری قرار گرفته وبا شرکتی مذاکراتی شده است که روند نرم افزاری و سخت افزاری کار برای اتوبوس ها و تاکسی ها در حال پیگیری است.
وی گفت: درصددیم که کار در کمترین زمان ممکن انجام گیرد.
انتهای پیام
نظرات