• چهارشنبه / ۳ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400090301931
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی:

سامانه امداد هوشمند و کارآمد در خراسان جنوبی راه‌اندازی می‌شود

سامانه امداد هوشمند و کارآمد در خراسان جنوبی راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی گفت: سامانه امداد هوشمند و کارآمد به منظور تسریع در پاسخگویی و ارائه خدمات مطلوب به مددجویان در این استان راه‌اندازی می‌شود.

رضا سلم‌آبادی، سه‌شنبه شب ۲ آذر به رسانه‌ها اعلام کرد: این سامانه با هدف بهبود و مدیریت خدمات راه‌اندازی می‌شود و به‌روزرسانی اطلاعات فردی و پالایش اطلاعات مددجویان از جمله برنامه‌های این طرح است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مددجویان می‌توانند از طریق نشانی soha.emdad.ir وارد سامانه امداد هوشمند و کارآمد شوند و نسبت به ثبت‌نام و درج اطلاعات مورد نیاز اقدام کنند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی بیان کرد: طرح پایش اطلاعات مددجویان از ششم آذر ماه آغاز می‌شود و ضرورت ثبت اطلاعات پایه برای ورود به سامانه جامع امداد هوشمند و کارآمد شامل کد ملی، کدپستی و شماره تلفن همراه سرپرست خانوار است.

وی بهره‌مندی از ظرفیت دهیاران، شوراهای روستا، بخش و شهر، مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و بسیج برای اطلاع‌رسانی به مددجویان نسبت به در اختیار داشتن شماره تلفن همراه معتبر به نام سرپرست و کدپستی معتبر و همخوان با محل سکونت و امکان ثبت برخی از اطلاعات فردی و خانواری در سامانه جامع امداد هوشمند و کارآمد در قالب خوداظهاری را از دیگر برنامه‌ها برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha