اکبر کرامتی در گفت وگو با ایسنا افزود: در سال جاری ۵۳ هزار و ۴۰۰تن انواع کشمش دراستان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته خود که ۴۳هزارو ۹۴۰تن بوده افزایش تولید را نشان می دهد.
وی د ر خصوص میزان انگور برداشت شده از باغات استان در سال جاری نیز تصریح کرد: در سال جاری میران انگور تولیدی استان ۲۲۳ هزار و ۵۴۳ تن بوده که از این میزان نزدیک ۶۰ درصد که ۱۳۴هزار و ۱۲۵ تن می شود به صورت تازه خوری و صادرات مصرف شده است.
کرامتی با اشاره به اینکه سهم فراوری انگور برای افزایش ارزش افزوده باید بیش از این ها باشد، خاطر نشان کرد: از این میزان انگور برداشت شده تنها ۸۹هزار و ۴۱۷ تن که ۴۰درصد انگور تولیدی را شامل می شور در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه و کشمش و شیره انگور فراوری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی یاد آور شد: میزان تقریبی ۷۰درصد کشمش تولیدی استان به میزان ۳۷هزار و ۳۸۰تن صادر شده که مقصد صادرات اکثر کشور های ترکیه، آذربایجان، عراق، روسیه، بلژیک، هلند و کشور های حوزه خلیج فارس هستند.
کرامتی با اشاره به اینکه در استان بیش از ۳۰ رقم انگور تولید می شود، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۲ واحد فراوری کشمش در استان فعالیت دارند.
انتهای پیام
نظرات