• دوشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400090100063

مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان:

فقط یک پنجم انار تولیدی ارسنجان در این شهر فرآوری می‌شود

فقط یک پنجم انار تولیدی ارسنجان در این شهر فرآوری می‌شود

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی ارسنجان اعلام کرد که تنها حدود ۲۰ درصد انار تولیدی این شهرستان به محصولات جانبی، فرآوری می‌شود.

سید ناصر حسینی خرمی ضمن اشاره به تداوم برداشت انار از حدود ۱۵۰۰ هکتار نارستان در شهرستان ارسنجان، گفت: با توجه به تنوع ارقام، برداشت انار تا اواخر آبان ماه ادامه دارد. 

به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، حسینی خرمی گفت: با پیش‌بینی برداشت افزون بر ۲۲ هزار تن انار تا پایان فصل برداشت این محصول، افزود: همه ساله حدود ۲۰ درصد انار تولیدی به محصولات جانبی، فرآوری می‌شود.

حسینی عنوان کرد: رب انار ارسنجان یکی از معروف ترین سوغات و چاشنی‌های این شهرستان بوده که به دلیل کیفت و طعم و مزه عالی هر ساله گردشگران زیادی را به این شهرستان جلب می‌کند. 

مدیرجهادکشاورزی ارسنجان همچنین با بیان اینکه در حال حاضر واحد صنعتی فرآوری انار در این شهرستان وجود ندارد، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰۰تن رب انار و ۵۰ تن نار دون و آب انار توسط ۷۰ واحد سنتی تولید و روانه بازار مصرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha