• یکشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۰ / ۰۲:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400082922932
  • خبرنگار : 71469

شاهکار سازمان لیگ پس از ٢٢ ماه...

وقتی دوست داریم "صفر" باشیم!

وقتی دوست داریم "صفر" باشیم!

ورود تماشاگران به ورزشگاه‌های کشور پس از ٢٢ ماه از شیوع ویروس کرونا به بدترین شکل ممکن رقم خورد تا باز هم بتوان به سازمان لیگ در این زمینه امتیاز صفر داد!

به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و نساجی قائمشهر از سری رقابت‌های هفته پنجم بیست و یکمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران با بازگشت تماشاگران به ورزشگاه‌های کشور به طور رسمی همراه بود و جمعه و در شرایطی که قرار بود مسابقه استقلال و نساجی از ساعت ١٨ در ورزشگاه آزادی آغاز شود، از سوی سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام شد که مسابقه با امکان خرید بلیت از سوی ٥٠٠٠ هوادار که ٤٥٠٠ نفر سهمیه استقلال و ٥٠٠ نفر سهمیه نساجی است، همراه خواهد بود.

طی مدت اخیر نیز بارها و بارها از سوی مسئولان ذی ربط اعلام شده بود که در صورت برگزاری مسابقات ورزشی با حضور تماشاگران، تنها افرادی امکان خرید بلیت و حضور در ورزشگاه را خواهند داشت که ۲ دز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند و افرادی که کارت واکسیناسیون نداشته باشند، به منظور مراجعه به اماکن و باشگاه های ورزشی باید نتیجه تست PCR منفی ۷۲ ساعته خود ارائه دهند، در غیر این صورت امکان ورود به اماکن ورزشی را نخواهند داشت و با ایجاد سامانه هوشمند کنترل کارت واکسیناسیون که قرار است از ابتدای آذر سال جاری آبان سال جاری توسط وزارت بهداشت فعال شود، فدراسیون‌های ورزشی با لحاظ شرایط می‌توانند نسبت به حضور تماشاگران در اماکن ورزشی اقدام کنند.

با این وجود اما ساعاتی قبل از دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و نساجی از سوی سازمان لیگ اعلام شد که با حفظ ظرفیت ۱۰ درصد تماشاگران تیم میهمان بلیت فروشی انجام می‌شود و تردد تماشاگران از در شرقی بوده و تماشاگران به هیچ عنوان حق تردد از درب غربی ورزشگاه را ندارند. همچنین اعلام شد که داشتن ماسک برای تماشاگران الزامی است و بدون ماسک اجازه حضور تماشاگران داده نخواهد شد. فقط تماشاگران بدون  خرید بلیت به ورزشگاه مراجعه نکنند زیرا برخلاف پروتکل‌های بهداشتی است و از حضورشان در ورزشگاه ممانعت خواهد شد. این طرح آزمایشی در صورت رعایت تماشاگران قابل توسعه خواهد بود اما در صورت عدم رعایت موارد اعلام شده ممکن است از حضور تماشاگران در بازی های آینده جلوگیری شود.

نکته قابل تامل در مورد حضور مجدد تماشاگران در ورزشگاه‌های کشور و به ویژه ورزشگاه آزادی پس از دوری طولانی مدت ناشی از شیوع ویروس کرونا که با منع برگزاری مسابقات ورزشی با حضور تماشاگران همراه شد این است که مسئولان ذی ربط چگونه تصمیم گیری و برنامه ریزی کردند که شاهد سخت شدن شرایط برای تماشاگران در ورزشگاه آزادی بودیم؟

به چه علت تنها ساعاتی قبل از شروع مسابقه آن هم پس از ۲۲ ماه دوری تماشاگران از ورزشگاه‌های کشور باید اعلام شود که امکان ورود به ورزشگاه در دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و نساجی فراهم خواهد بود؟ آیا سازمان لیگ از شوق و علاقه تماشاگران برای تماشای دیدار تیم محبوبشان خبر ندارد و نمی‌داند که این نوع برنامه ریزی صرفا با ایجاد هجمه در مقابل در ورودی ورزشگاه آزادی همراه خواهد بود و نتیجه‌ای جز سخت شدن شرایط حضور برای تماشاگران نخواهد داشت؟

عامل اصلی ازدحام جمعیت در مقابل ورزشگاه آزادی، سازمان لیگ است و در این زمینه باید پاسخگو باشد، چرا که بی برنامگی و تصمیم آنی این سازمان، حاصلی نداشت جز حضور تعداد زیادی از تماشاگران مقابل در ورزشگاه آزادی و شکل گیری تصاویری که در شان هواداران ایرانی نبود. آیا مسئولان سازمان لیگ برای برگزاری این مسابقه با حضور تماشاگران تحت فشار بودند؟ آیا نمی‌توانستند از قبل با برنامه ریزی بهتر و مناسب‌تر شرایط حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی را پس از ۲۲ ماه دوری، رقم بزنند؟ به چه علت باید سازمان لیگ خود مسبب فضای هیجانی و حضور نامناسب تماشاگران در مقابل ورزشگاه آزادی باشد؟

متاسفانه گویا هنوز مسئولان ذی ربط، سطح فوتبال ایران و بازتاب ناشی از تصاویری که ناشی از تصمیمات آن‌ها است را به خوبی درک نکرده‌اند و متوجه نیستند زمانی که قرار است به صورت لحظه‌ای و هیجانی یک تصمیم را اتخاذ کنند، حاصل آن می‌تواند منجر به صحنه‌های زننده و نامناسب برای فوتبال کشور شود چرا که اگر به طور حتم از روز قبل دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و نساجی با برنامه ریزی و اطلاع رسانی صحیح و وجود سامانه‌ای که هربار با قطعی مواجه نمی‌شد، امکان خرید بلیط برای هواداران مهیا می‌شد و از همان صبح مسابقه تماشاگران می‌توانستند در ورزشگاه حضور پیدا کنند، چنین ازدحامی هنگام ورود تماشاگران به ورزشگاه رقم نمی‌خورد؛ اتفاقی که به هیچ وجه در کشورهای توسعه یافته فوتبال شاهد آن نیستیم و این پرسش را مطرح می‌کند که چرا نباید همانند کشورهای توسعه یافته در فوتبال دنیا، مردم ایران نیز امکان حضور در ورزشگاه را داشته باشند و بتوانند با حفظ شان و منزلت وارد ورزشگاه شوند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۳۰ ۱۰:۲۷

وقتی افراد کم سواد مسئول برگزاری مسابقات باشند آیا بجز این انتظار داشتید