• جمعه / ۲۸ آبان ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400082821794
  • خبرنگار : 50176

معلم جوان بروجردی که کرونا هم کلاس درسش را تعطیل نمی‌کند

معلم جوان بروجردی که کرونا هم کلاس درسش را تعطیل نمی‌کند

ایسنا/لرستان تقریباً دو سال از همه‌گیری ویروس منحوس کرونا می‌گذرد که سایه تاریکی بر دنیا افکنده است و آموزش هم از این معضل مستثنی نیست اما معلمانی هستند که دغدغه آموزش اولویت زندگیشان شده و نهایت سعی خود را برای سرپا نگاه داشتن یاددهی در کلاس‌های درس به کار می‌گیرند.

 زینب نیکوبخت متولد ۱۳۶۴ با مدرک کارشناسی‌ارشد رشته روانشناسی که ۱۱ سال سابقه خدمت در آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد در فضای آزاد به تدریس می‌پردازد، وی در سال‌های اول خدمت خود به‌عنوان آموزگار پایه اول در یکی‌از مناطق محروم روستایی شهرستان بروجرد دانش‌آموزان پایه اول را با شور و شوق و علاقه وصف ناپذیری که نسبت به کودکان روستایی داشت آموزش می‌داد.

 نیکوبخت در حال حاضر مدیر دبستان نیکویی شهرستان بروجرد است و در پاسخ به این سؤال که آیا دانش‌آموزان شما دسترسی به فضای مجازی دارند یا خیر و چرا آموزش در فضای باز را انتخاب کرده است، گفت: بیشتر دانش‌آموزان بنده به فضای مجازی دسترسی دارند ولی تعدادی از آن‌ها به دلیل فقر مالی امکان تهیه گوشی‌های هوشمند را ندارند با این شرایط تصمیم گرفتم برای آن‌ها کلاس آموزش حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز ترتیب دهم، به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا و جلوگیری از انتشار آن به سایر دانش‌آموزان و رعایت پروتکل‌های بهداشتی آموزش را در فضای باز به خصوص برای دانش‌آموزان پایه اول دنبال می‌کنم.

وی عنوان کرد: در گذشته تدریس به صورت حضوری و با وسایل آموزشی بود اما بیماری کرونا با وجود تمام بدی‌هایی که داشت فرصتی شد که با تکنولوژی‌های آموزش مجازی آموزش هوشمند را وارد مدرسه کنم و علاوه‌بر آموزش دانش‌آموزان خود سعی در ترغیب و توانمند سازی معلمان برای استفاده از تکنولوژی. های آموزشی مجازی کردم.

نیکوبخت افزود: هیچ آموزشی جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد به دلیل رابطه رودررو، همدلانه و صمیمیتی که میان معلم با دانش‌آموز است و چنین ارتباطات عاطفی که میان آن‌هاست شیرینی آموزش را دو چندان می‌کند اما با توجه به شرایط کرونایی تصمیم گرفتم برای دانش‌آموزان کلاس آموزش حضوری در فضای باز را تشکیل دهم که علاوه‌بر آموزش مجازی از آموزش حضوری بهره‌مند شوند و خطری سلامت آن‌ها را تهدید نکند، تلفیق دو رویکرد آموزش حضوری و مجازی روشی نوین در آموزش دانش‌آموزان ایجاد کرد و باعث توانمندی دانش‌آموزان و معلمان در عرصه آموزش مجازی شد ولی جایگاه آموزش حضوری انکارناپذیر است.

چه بسیار معلمان خلاقی که در این برهه ی حساس از زندگی شخصی و مال و توان خود برای خالی نماندن جبهه آموزش مایه می‌گذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha