• چهارشنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۷:۱۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400082620961
  • خبرنگار : 30054

وکیل ارث، راهی مطمئن برای پیگیری اموال متوفی

وکیل ارث، راهی مطمئن برای پیگیری اموال متوفی

با توجه به اینکه افراد مشغله بالایی در عصر حاضر دارند پس طبیعی است که زمان اضافی برای پیگیری پرونده های حقوقی خود نداشته باشند

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه وکلای پارسا، برای انجام کارهای وراثت با خیال راحت به یک وکیل ارث  وکالت می دهند و کارهای رسیدگی، پیگیری و حضور در دادگاه تا نتیجه بخشی کامل پرونده را به می سپارند.

قطعا همه شما تا حدودی با ارث و تقسیم ارث آشنایی دارید و حتی ممکن است دعوای این چنینی زیادی را پشت سر گذاشته باشید و یا در بین اطرافیان خود دیده باشید. دعاوی مربوط به ارث در شرایط فعلی جامعه که هر روز شاهد تغییراتی در اقتصاد و نابسامانی مربوط به آن هستیم روز به روز در حال افزایش است. زمانی که یک شخص فوت می کند اگر مالی از خود به جا گذاشته باشد بین ورثه تقسیم می شود. ارث بردن از اموال می تواند به دو صورت مثبت و منفی باشد و همیشه افراد در کنار دارایی هایی که به جا می گذارند مقداری بدهی هم ممکن است به جا گذاشته باشند؛ اما همیشه این تقسیم ارث با موفقیت انجام نمی شود و افراد ناراضی همیشه وجود دارند. در برخی شرایط هم افرادی که از شخص متوفی طلبی دارند روند گرفتن آن دچار مشکل می شود در تمام این شرایط شما بایستی دعاوی خود را دادگاه مطرح کنید و روند پیچیده و وقت گیر این دعاوی را طی کنید.

وکیل ارث، راهی مطمئن برای پیگیری اموال متوفی

وکیل ارث کیست و چه خدماتی ارائه می دهد؟

وکیل ارث و میراث  کسی است که آگاهی کاملی از قوانین مربوط به تقسیم اموال بعد از فوت متوفی و مسائل مربوط به مالیات اموال، نحوه تقسیم ارث در بین ورثه و ... دارد. ترکه یا اموال متوفی چه مثبت و چه منفی باید بررسی شوند. معمولا وکلا ابتدا به بررسی وصیت نامه فرد متوفی می پردازند و پس از این مرحله گواهی انحصار وراثت صادر می شود. معمولا افراد وارث آشنایی زیادی با مسائل حقوقی در این خصوص ندارند و متاسفانه همین ناآگاهی منجر به تضییع حقوق افراد می شود. وکلا ابتدا با دسته بندی درجه وراث میزان حق آن ها از ارث را تعیین می کنند. این طبقه بندی برای تعلق ارث بسیار مهم است.

طبقه اول مربوط به همسر متوفی، پدر و مادر و فرزندان متوفی می باشد که اگر فرزند فوت شده باشد نوه ها در این طبقه قرار دارند.

طبقه دوم مربوط به پدر بزرگ و مادربزرگ، خواهران و برادران می باشد که اگر خواهر یا برادر فوت شده باشد فرزندان آن ها در این طبقه قرار می گیرند.

طبقه سوم مربوط به افراد فامیل مانند خاله، عمه، عمو و دایی می باشد که در صورت فوت هر کدام فرزندان آن ها در این رده قرار دارند.

نکته مهمی که در این طبقه بندی وجود دارد این است که اگر حتی یک نفر از یک طبقه زنده باشد طبقات بعدی از ارث محروم می شوند. پس این طبقه بندی بر اساس اولویت است. وکیل متخصص ارث تعیین می کند که چه افرادی دقیقا ارث به آن ها تعلق می گیرد و چه افرادی کلا از ارث محروم هستند. در گروه وکلای پارسا شما می توانید به راحتی یک وکیل ارث متخصص و با تجربه را برای پیگیری امور مربوط به انحصار وراثت و تعیین تکلیف اموال متوفی انتخاب کنید و پیگیری کامل پرونده را به او بسپارید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha