• سه‌شنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400082519758
  • خبرنگار : 71658

خیز جدید کرونا در آمریکا/ بازگشت محدودیت‌ها به کشورهای اروپایی

خیز جدید کرونا در آمریکا/ بازگشت محدودیت‌ها به کشورهای اروپایی

گزارش‌های آماری جدید حاکی از آن است که موارد ابتلا به کووید۱۹ در آمریکا طی دو هفته اخیر رشد ۲۳ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، موارد ابتلا به بیماری کووید۱۹ در ایالت‌های سراسر آمریکا طی دو هفته اخیر افزایش داشته و این امر موجب تشدید نگرانی‌ها در مورد موج جدید این بیماری در فصل پاییز شده است.

کارشناسان معتقدند بخشی از این افزایشِ موج ابتلا به این دلیل بوده که در تعطیلات مربوط به مناسبت‌های ملی، مردم زمان بیشتری را در دورهمی‌ها و در فضاهای سرپوشیده سپری کرده‌اند.

بنابر گزارش ای بی سی ۷، به گفته کارشناسان سلامت در آمریکا، تزریق دٌز یادآور واکسن کرونا می تواند عامل موثری در جلوگیری از افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ در این کشور باشد.

خیز جدید کرونا در ایالات متحده/ بازگشت محدودیت‌ها به کشورهای اروپایی
افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در ایالات آمریکا

گزارش ها حاکیست، تقریباً همه مبتلایان جدید کووید در این کشور به سویه مسری دلتا آلوده بوده و مقامات آمریکا نیز در حال انجام اقدامات لازم به منظور آمادگی در برابر موج احتمالی شیوع این بیماری در فصل زمستان هستند.

بر اساس آخرین گزارش ها در نیومکزیکو به رغم میزان بالای واکسیناسیون، اکثر تخت های بیمارستانی در بخش مراقبت های ویژه در این ایالت تکمیل هستند.

در ایالت میشیگان نیز کووید۱۹ در کلان شهر دیترویت شیوع گسترده یافته است. موارد ابتلا به این بیماری در ایالت ورمونت همچنین به رغم واکسیناسیون بالا در حال افزایش است.

خیز جدید کرونا در ایالات متحده/ بازگشت محدودیت‌ها به کشورهای اروپایی

به گزارش یو اس آ تودی، به گفته محققان، کاهش مصونیت ناشی از تزریق واکسن بعد از چندین ماه، ممکن است یکی از عوامل افزایش موارد ابتلا به کووید۱۹ در این کشور باشد.

بازگشت محدودیت‌های اجتماعی به کشورهای اروپایی در پی موج جدید شیوع کرونا

این درحالیست که مرکز کنترل بیماری های اروپا که مقر آن در استکهلم است نیز در آخرین ارزیابی خود از خطرات کرونا نتیجه گیری کرد که وضعیت اپیدمیولوژیک این بیماری در اتحادیه اروپا در حال حاضر افزایش سریع و قابل توجه موارد ابتلا را نشان می‌دهد و هرچند نرخ مرگ و میر اکنون پایین است اما این نرخ نیز به آرامی در حال افزایش است.

بر اساس داده های پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، قاره اروپا در روزهای اخیر با افزایش هفت درصدی آمار مرگ و میر و رشد ۱۳ درصدی موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ روبرو بوده است.

به گزارش یورونیوز، فرانسه از روز دوشنبه همزمان با موج جدید شیوع ویروس کرونا در اروپا، استفاده از ماسک را بار دیگر برای همه دانش‌آموزان دوره ابتدایی اجباری کرد.

تاکنون تنها دانش‌آموزان ساکن برخی مناطق که بیماری همه‌گیر کووید۱۹ در آنجا شیوع بیشتری یافته بود مجبور به استفاده از ماسک بودند. دولت فرانسه دو ماه پیش استفاده اجباری از ماسک را برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در مناطقی که ویروس کرونا کمتر شیوع داشت لغو کرده بود.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه هفته گذشته در پیامی تلویزیونی به مردم این کشور اعلام کرد که به زودی گواهی سلامت افراد مسن در صورت عدم تزریق دز سوم واکسن کرونا دیگر اعتبار نخواهد داشت.

شهروندان فرانسوی اکنون برای دسترسی به بسیاری از اماکن فرهنگی، ورزشی و تفریحی باید گواهی سلامت ارائه کنند. با این حال یکی از مقامات ارشد روز دوشنبه گفت که دولت ماکرون به دنبال طرحی مشابه دولت اتریش برای قرنطینه کردن افراد واکسینه نشده نیست.

خیز جدید کرونا در ایالات متحده/ بازگشت محدودیت‌ها به کشورهای اروپایی

اتریش اولین کشور اروپایی است که تصمیم به قرنطینه افراد واکسینه نشده گرفته است. افرادی که اخیرا از بیماری کووید۱۹ بهبود یافته‌اند از قرنطینه اجباری واکسینه نشده‌ها مستثنی شده‌اند.

دولت فدرال آلمان نیز برای مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا لایحه‌ای تهیه کرده است که بر اساس آن کارمندان در این کشور بار دیگر به طور گسترده دورکاری خواهند کرد. دورکاری در آلمان، پرجمعیت‌ترین کشور اروپا از ماه ژوئیه (تیر/مرداد) کاهش یافته بود.

رکورد شناسایی موارد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در آلمان طی یک بازه ۲۴ ساعته روز یکشنبه بار دیگر شکسته شد.

همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون جان بیش از پنج میلیون نفر را در سراسر جهان گرفته است. موج جدید شیوع بیماری کووید۱۹ در اروپا باعث شده است تا محدودیت‌های لغو شده در برخی کشورها از جمله هلند و نروژ بار دیگر به اجرا درآید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha