محمد رضا معصومی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: امروزه دنیای انسانها نمیتواند جدا از کتاب و مطالعه باشد. با گرامیداشت هفته کتاب، با هدیه کتاب به دیگران و به ویژه کودکان، زندگی آنها را با دانش و آگاهی همراه کنیم.
وی افزود: با همهگیری کرونا، بسیاری از فعالیتهای خانوادهها مانند گردش، سینما، مدرسه و دانشگاه تعطیل شده است و شعار «جای خالی را با کتاب خوب پر کنیم» برای هفته کتاب امسال، نشانی است برای مردم.
کارشناس مسئول فرهنگی، هنری مدیریت آموزش و پرورش کاشان، تصریح کرد: تکنولوژی مهمترین رقیب کتاب و مطالعه شده است. بنابراین ضرورت دارد که فرزندان را از دوران کودکی با کتاب آشنا کنیم تا در هجوم اطلاعات شبکه های اجتماعی، بازیهای کامپیوتری و برنامههای تلویزیونی، فرصتی برای اندیشیدن، گفتوگو، و شناخت خود پیدا کنند.
وی تاکید کرد: ترویج کتابخوانی نیازمند آموزشهایی برای انتخاب کتاب با کیفیت، فعالیتهای قبل و بعد از کتابخوانی، روشهای جذاب کتابخوانی، ایجاد فضای مناسب برای مطالعه و ایجاد علاقه به کتاب در کودکان و نوجوانان است.
برنامههای هفته کتابخوانی در مدارس کاشان
کارشناس مسئول فرهنگی، هنری مدیریت آموزش و پرورش کاشان گفت: هفته کتاب، فرصتی بیهمتا و هدفمند است تا کودکان ایران با خواندن و مطالعه، لذت زندگی آگاهانه را تجربه کنند به ویژه آنکه تاریخ و تمدن ما با فرهنگ گره خورده است که در آثار بزرگانی مثل سعدی، حافظ، مولانا، فردوسی به یادگار مانده است.
وی افزود: توزیع یک هزار جلد کتاب کودک در مدرسههای روستایی، تقدیر از معلمان نویسنده، جشن نذر کتاب با حضور خانوادهها، تقدیر از تسهیلگران جام باشگاههای کتابخوانی و تقدیر از دانش آموزان نویسنده از جمله برنامه های هفته کتاب در مدارس کاشان است.
معصومی گفت: برنامه های جشن هفته کتاب، با اهدا ۶۰۰ جلد کتاب کتابخانه شخصی استاد محمد نظری، پیشکوست فرهنگی کاشان به کتابخانه مرکز تحقیقات معلمان این شهر آغاز خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات