براساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی دادههای اسکوپوس انجام داده اند، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشتهها و نیز ۲ درصد برتر حوزههای علمی شناسایی و معرفی شده اند که در میان آنها نام تعدادی از اساتید دانشگاه های ایران نیز به چشم می خورد.
به گزارش ایسنا، این اولین بار است که برطبق جدیدترین رتبهبندی اعلام شده یک دانشجوی دکتری در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفته است.
احمد حسینی بنده قرائی، در حال حاضر دانشجوی دکتری شیمی تجزیه دانشگاه سمنان است که در سال های گذشته با محققانی از چند دانشگاه در جمهوری اسلامی ایران و نیز با محققانی از بیش از 10 کشور دنیا همکاری تحقیقاتی داشته است.
احمد حسینی بنده قرائی متولد روستای بنده قرا از توابع شهرستان کاشمر است. این دانشجو مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد شیمی را به در ترتیب از دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه بیرجند دریافت کرده و تا به حال در انجام حدود 70 طرح پژوهشی همکاری داشته است.
حاصل تحقیقات حسینی بنده قرائی تا کنون انتشار حدود 120 مقاله علمی و همکاری در نشر چندین عنوان کتاب به زبان انگلیسی بوده است.
این دانشجوی دکترای دانشگاه سمنان، همچنین ده ها مقاله علمی را برای ژورنال های مختلف داوری کرده و جزو ویراستاران علمی یک مجله علمی در حوزه زیست-محیطی است.
این نخبه دانشگاهی در حال حاضر بزرگترین دغدغه خود را عدم کاربرد نتایج تحقیقات آکادمیک در حوزه های صنعتی ارزیابی و اظهار امیدواری کرد که با توجه و عنایت مسئولین بتوان در سالهای آتی تحقیقات آکادمیک را به سمت کاربردی کردن و حل مشکلات کشور سوق داد.
به گزارش ایسنا، پژوهش دانشگاه استنفورد دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص های استنادی استاندارد طبقهبندی کرده است. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبهبندی انتشار حداقل پنج مقاله بود که در مجموع تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند که در لیست نهایی علاوه بر صد هزار نفر برتر، دو درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست اضافه شد.
انتهای پیام
نظرات