• شنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400082216982
  • خبرنگار : 30054

آیا میزان مصرف برق عامل تاثیرگذاری در خرید تلویزیون می‌باشد؟

آیا میزان مصرف برق عامل تاثیرگذاری در خرید تلویزیون می‌باشد؟

بین وسایل برقی منزل، تعدادی از آنها را بیشتر و تعدادی از آنها را کمتر در شبانه‌روز استفاده می‌کنیم. تلویزیون جزء وسایلی است که در بسیاری از خانه‌ها مدت زیادی مشغول کار است و گاهی حتی اگر اهل خانه در حال تماشای تلویزیون نباشند نیز همچنان تلویزیون روشن است!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام زنبیل، همراه زنبیل باشید تا با اعداد و ارقام بررسی کنیم و ببینیم مصرف برق در برندهای مختلف تلویزیون چقدر تفاوت دارد و این تفاوت آیا باعث می شود تا بخواهیم به سراغ برندهای خاصی برویم یا خیر.

عوامل تاثیرگذار در مصرف برق تلویزیون

عمده مصرف برق تلویزیون مربوط به پنل نمایشگر آن است. فناوری بکار رفته در تلویزیون هایی که پنل LED دارند نسبت به پنل LCD  پیشرفته‌تر است به همین خاطر مصرف برق پنل LED همیشه از LCD کمتر است.
عامل دیگری که در مصرف برق تلویزیون تاثیرگذار است، سایز صفحه نمایش آن می باشد. طبیعی است که هر چه سایز تلویزیون بزرگتر باشد مصرف برق آن نیز بیشتر خواهد بود. البته تلویزیون حتی در زمانی که صفحه‌اش خاموش و در حالت آماده بکار باشد مصرف برق ناچیزی در حدود 5/0 وات در ساعت دارد که به هر حال در مجموع مصرف ماهانه تلویزیون تاثیر اندکی خواهد گذاشت.

چطور بفهمیم مصرف برق تلویزیون چقدر است؟

معمولا یک برچسب مشخصات تلویزیون به پشت بدنه آن چسبانده می شود که اطلاعات مختفی روی آن درج شده است. روی این برچسب مقابل عبارت Power Consumption عددی برحسب وات نوشته شده که برق مصرفی تلویزیون در هر ساعت را نشان می دهد. این عدد باید بر 1000 تقسیم شود تا برحسب کیلووات ساعت مصرف برق تلویزیون به دست آید. اگر روی برچسب تلویزیون شما چنین چیزی نوشته نشده باید به کاتالوگ تلویزیون یا سایت سازنده مراجعه کنید.

آیا میزان مصرف برق عامل تاثیرگذاری در خرید تلویزیون می‌باشد؟

نحوه محاسبه هزینه برق مصرفی تلویزیون در ایران

در ایران هزینه برق براساس تعرفه وزارت نیرو برای مناطق عادی در ماه‌های غیرگرم در سال 1400 برای مصرف کمتر از 100 کیلووات ساعت در ماه هر کیلووات 600 ریال محاسبه می‌شود که هزینه برق حدود 80 درصد خانوارهای ایرانی با این تعرفه محاسبه می‌شود. هر چند این اعداد برای مصارف بیشتر از 100 کیلووات ساعت در ماه و در مناطق گرمسیر تعرفه‌های جداگانه ای دارد. اگر مصرف میانگین هر ایرانی که 3 ساعت تماشای تلویزیون در روز است را ملاک قرار دهیم، در ماه 90 ساعت تلویزیون برق مصرف می‌کند.

مصرف برق تلویزیون ال جی

یک تلویزیون 43 اینچ LED الجی به طور میانگین 75 وات (075/0 کیلووات) در ساعت برق مصرف می‌کند. با ضرب 075/0  در 90 ساعت 75/6 کیلووات مصرف برق ماهانه و با ضرب 75/6  در 600 ریال، 4،050 ریال مصرف برق این تلویزیون ال جی در یک ماه می‌شود.
تلویزیون‌های 65 اینچ LED الجی مصرف میانگین 103 وات (103/0 کیلووات) در ساعت دارند با ضرب 103/0  در 90 ساعت 27/9 کیلووات مصرف ماهانه و با ضرب 27/9 در 600 ریال، 5،562 ریال مصرف برق این تلویزیون در یک ماه می شود.

مصرف برق تلویزیون سامسونگ

تلویزیون 43 اینچ LED سامسونگ به طور میانگین 73 وات (073/0 کیلووات) در ساعت برق مصرف می کند. با ضرب 073/0 در 90 ساعت 57/6 کیلووات مصرف برق ماهانه و با ضرب 57/6 در 600 ریال، 3،942 ریال مصرف برق این تلویزیون سامسونگ در یک ماه می‌شود.
تلویزیون‌های 65 اینچ LED سامسونگ مصرف میانگین 220 وات (22/0 کیلووات) در ساعت دارند با ضرب 22/0 در 90 ساعت 8/19 کیلووات مصرف ماهانه و با ضرب 8/19 در 600 ریال، 11،880 ریال مصرف برق این تلویزیون در یک ماه می‌شود.

مصرف برق تلویزیون TCL

تلویزیون 43 اینچ LED تی سی ال به طور میانگین 80 وات (08/0 کیلووات) در ساعت برق مصرف می کند. با ضرب 08/0 در 90 ساعت 2/7 کیلووات مصرف برق ماهانه و با ضرب 2/7 در 600 ریال، 4،320 ریال مصرف برق این تلویزیون TCL در یک ماه می شود.
تلویزیون های 65 اینچ LED این برند مصرف میانگین 150 وات (15/0 کیلووات) در ساعت دارند با ضرب 15/0 در 90 ساعت 5/13 کیلووات مصرف ماهانه و با ضرب 5/13 در 600 ریال، 8،100 ریال مصرف برق این تلویزیون در یک ماه می‌شود.

مقایسه هزینه برق تلویزیون‌ها در ایران

اگر مقایسه‌ای بین سایزهای کوچک و بزرگ تلویزیون‌های LED بالا داشته باشیم درمی‌یابیم که در تلویزیون‌های سایز کوچکتر 43 اینچ هزینه برق مصرفی تفاوت چندانی ندارد و در سایز بزرگتر 65 اینچ سامسونگ بیشترین مصرف برق و ال‌جی کمترین مصرف برق را دارا هستند. نکته قابل توجه اینجاست که به خاطر ارزان بودن برق در ایران حتی پرمصرف‌ترین تلویزیون‌ها نیز از نظر قیمتی تفاوت فاحشی با کم مصرف‌ترین تلویزیون‌ها ندارند. به همین خاطر در کشورمان برق مصرفی تلویزیون نمی‌تواند به عنوان ملاک خرید تلویزیون در نظر گرفته شود.

آیا میزان مصرف برق عامل تاثیرگذاری در خرید تلویزیون می‌باشد؟

خرید تلویزیون از برندهای مختلف را از کجا انجام دهیم؟

برای خرید تلویزیون از بین برندهای مختلف می توانیم به جای اینکه فروشگاه های فیزیکی تلویزیون را زیر و رو کنیم تا مدل و برند مورد نظر خود را پیدا کنیم به صورت آنلاین و از بین برندهای مختلف و در کمترین زمان اینکار را انجام دهیم. فروشگاه اینترنتی زنبیل تنوع بالایی از انواع مدل‌های تلویزیون ال‌جی، سامسونگ و...  را داراست که در کنار تنوع بالا، گارانتی اصلی این محصولات را نیز به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

لینک مشاهده جدیدترین مدل‌های ال ای دی سامسونگ با آخرین قیمت‌ها

لینک مشاهده جدیدترین مدل‌های تلویزیون جی پلاس با آخرین قیمت‌ها

لینک مشاهده جدیدترین مدل‌ها و آخرین قیمت تلویزیون ال جی

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha