دکتر"محمدمهدی ناصحی" شامگاه ۱۹ آبان ماه در پایان سفر یک روزه اش به کرمان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان کرمان به ویژه بیمه سلامت در همه برنامه های مربوط به پشتیبانی از نظام سلامت جایگاه بسیار بالا و ارزشمندی در کشور دارد.
وی افزود: در نسخه نویسی الکترونیکی که دو سالی است در کشور به طور جد وارد شدیم، آغاز آن زودتر در استان کرمان بوده و همکاران این استان رتبه برتر کشوری را در این کار بسیار مهم و ملی کسب کردند و در همه ابعاد و شاخص ها رتبه ممتاز را دارند.
ناصحی تصریح کرد: در پرداخت مطالبات نسبت به همه دوران بیمه سلامت وضعیت بهتری داریم و پرداخت به روز است و مطالبات تا علی الحساب مرداد را دادیم و تا هفته آینده کامل می کنیم. ضمن اینکه در نسخه الکترونیک و پزشک خانواده روستایی در کشور به روز هستیم و این بی سابقه است.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره پوشش بیمه ای داروهای کرونا بیان کرد: برخی از داروهای کووید۱۹ که تائید نشدند، از پوشش بیمه سلامت خارج شد و معتقدیم دارویی که فایده ندارد، بیمه نباید تحت تاثیر مصالح بنگاه های اقتصاد قرار بگیرد زیرا منابع نظام سامت محدود است و باید درست مدیریت شود و تاکنون همچنین هزینه سنگینی برای پوشش رمدسیویر پرداخت کرده ایم.
پرداخت 5000 میلیارد تومان برای درمان کرونا
وی افزود: بیمه سلامت ۹۰ درصد هزینه های بستری و ۷۰ درصد هزینه های سرپایی کرونا را پرداخت و حداقل ۵۰۰۰ میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.
ناصحی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: تمایل داریم در بخش فعال بیمه همگانی، حاشیه نشینان را تحت پوشش قرار بدهیم، زیرا آنها اقشار مغفولی هستند که در زمینه های خدماتی و سلامت توجه کمی به آنها می شود و دوستان در استان کرمان بیمه فعال حاشیه نشینی را آغاز کرده اند.
ناصحی ادامه داد: با توجه به شعار "هر ایرانی باید بیمه شود" آمادگی ایجاد این پوشش را در بیمه سلامت داریم تا هر فردی در حاشیه ها که بیمه ندارد، در ساختار بیمه سلامت قرار بگیرد و باید با کمک مساجد، بسیج و ... اقشار محروم و بدون پوشش بیمه ای را در حاشیه ها پوشش رایگان بدهیم تا امنیت درمانی برای آنها ایجاد شود.
وی همچنین اظهار کرد: در زمینه مراحل تشخیصی و درمانی ناباروری برای بیمه شدگان بیمه سلامت در بخش دولتی و خصوصی تا سقف اعتبار ۵۰ میلیون تومان تا سه نوبت هزینه های آزمایشگاهی درمانی را پرداخت می کنیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در ادامه گفت: نسخه الکترونیک در کشور در حال اجراست و روز به روز پوشش این طرح بیشتر می شود و بالای ۹۰ درصد پرداخت ها در بخش بستری مربوط به نسخ الکترونیک است و ماهیانه حود ۴۸۰ میلیارد تومان نسخه الکترونیک را در کشور داریم.
پوشش 98 درصدی نسخه الکترونیک در استان کرمان
وی اظهار کرد: میانگین پوشش کشوری نسخه الکترونیک ۶۵ درصد، استان کرمان بالای ۹۸ درصد، تهران ۳۳ درصد است و استان های دیگر وضعیت متفاوتی داشته و مازندران و فارس در پایین جدول قرار دارند.
ناصحی با اشاره به اینکه خدمات مازاد و پرداختی ها برای استان هایی است که در این حوزه پیشرفت بیشتری دارند، تصریح کرد: با اجرای طرح نسخه الکترونیک، منابع سلامت ساماندهی و از هزینه های پرت و نابه جا جلوگیری شده و برنامه ریزی مناسبی با توجه به داده های سلامت می توانیم برای مردم انجام داده و عمق خدمات را بیشتر کنیم.
وی درباره زیرساخت های اینترنتی استان و کشور برای اجرای نسخه الکترونیک بیان کرد: مشکلاتی در این حوزه وجود دارد که ارائه دهندگان خدمت و مردم را با مشکل مواجه می کند که پیگیری زیادی انجام و تا حد زیادی رفع شده و اکنون در شورای فناوری، ارتباطات بحث روز ماست تا هر چه زودتر این مسائل حل شود.
مدیرعامل بیمه سلامت ایران گفت: باید ارائه خدمت به بیماری های خاص و صعب العلاج ها به گونه ای باشد که مردم دغدغه ای نداشته باشند و در بودجه امسال سعی می کنیم تبصره قانونی مناسبی بگیریم تا دستمان باز باشد به ویژه در صندوق بیمه روستایی و پیشنهاد دادیم با نسخه الکترونیک و نظام ارجاع بیماری ها را با درصد بالا که پیشنهاد ما ۱۰۰ درصد است، بتوانیم پوشش بدهیم.
وی افزود: بیمه سلامت با همکاری فراسیون سالمندی مجلس و سازمان های دغدغه مند ارائه خدمات دوره سالمندی را دنبال می کند تا ببینیم جه خدماتی را می شود در زمینه سالمندی تعریف کرد و پوشش خدمات را شروع کنیم زیرا کشور ما به سمت سالمندی پیش می رود. ضمن اینکه در بحث خدمات در منزل نیز استان کرمان گام های خوبی به ویژه در دوران کرونا برداشت و بخشی از خدمات را در منزل پوشش دادیم و بیماران معین بیمارستانی داشتند.
آغاز پوشش بیمه تکمیلی برای روستائیان
ناصحی اظهار کرد: در بعضی از استان ها از جمله کرمان بیمه تکمیلی روستاییان را آغاز کرده ایم که مبلغ دریافتی از مردم رقم پایینی است.
وی در پایان درباره بیمه اتباع خارجی گفت: با کمیساریای بین المللی و وزارت بهداشت تفاهمنامه داریم و به کسانی که معرفی می شوند خدمات می دهیم و اکنون حدود ۱۳۰ هزار نفر اتباع در کشور تحت پوشش بیمه سلامت هستند و با اختصاص منابع، ظرفیت پوشش تا یک میلیون نفر را (به شرط مراجعه)، داریم.
انتهای پیام
نظرات