به گزارش ایسنا، علی رستمی در وبینار تخصصی خود به عنوان «استراتژی سرمایه گذاری شستا» بیان کرد: شستا ابر هلدینگ سرمایهگذاری با ۸ و ۹ هلدینگ اقتصادی در کشور، تولید بیش از ۳۵ درصد سیمان، بیش از ۵۰ درصد لاستیک، بیش از ۴۰ درصد دارو، بیش از ۸۰ درصد فولاد و معدن، بیش از ۸۰ درصد تولید داروی کشور را بر عهده دارد و بالغ بر ۴۰ هزار نیروی انسانی شاغل به طور مستقیم در آن فعالیت دارند.
رستمی با بیان اینکه اشتغال، دغدغه تمام مدیران اقتصادی در تمام سطوح مدیریتی است افزود: ما نیز تلاش می کنیم با افزایش تولید و کاهش واردات، اشتغال ایجاد کنیم.
وی با اشاره به وجود فرصتهای زیاد سرمایهگذاری در کشور در تمام بخشهای اقتصادی خاطر نشان کرد: موقعیت سوق الجیشی ایران در منطقه، وجود بازارهای مستعد سرمایه گذاری و افزایش صادرات به کشورهای منطقه از جمله این فرصتهاست.
رستمی، استفاده از داراییهای غیر مولد شستا، افزایش ظرفیتهای بین المللی، خروج از فعالیتهای کم بازده و بدون بازده را از دیگر اهداف شستا دانست و گفت: این مجموعه، ۱۱ درصد بازار سرمایه کشور، ۱ درصد صادرات و ۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را برعهده دارد.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در این وبینار، توسعه صادرات، تکمیل زنجیره ارزش، تامین امنیت ملی، مدیریت جهادی، توسعه نیروی انسانی و پرورش مدیران نسل گام دوم انقلاب، توسعه دانش بنیان، خدمات راهبردی و تقویت رقابت پذیری اقتصاد و تولید کالاهای اساسی را از سیاستهای کلان مجموعه شستا دانست.
به گزارش مرکز روابط عمومی و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وی، حفظ و ارتقاء ارزشهای سرمایه گذاری بیمهشدگان، فراهم کردن مشارکت جامعه در فعالیتهای اقتصادی کشور، برقراری عدالت سرمایه گذاری، افزایش مقاومت در برابر تحریمها و توجه به عدالت سرمایه گذاری را نیز از نتایج هدفگذاری شده در شستا برشمرد.
معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با هفته جهانی کارآفرینی (۱۷ تا ۲۳ آبان) وبینارهای تخصصی با حضور مسئولین و اساتید صاحبنظر کشور برگزار می کند. علاقه مندان میتوانند برای بهرهمندی از مباحث این نشستها از طریق لینک زیر وارد شوند: https://www.skyroom.online/ch/kanoun/karafarini
انتهای پیام
نظرات