• چهارشنبه / ۱۹ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400081914584
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

برای خرید زعفران خراسان جنوبی هزار میلیارد تومان ابلاغ شد

برای خرید زعفران خراسان جنوبی هزار میلیارد تومان ابلاغ شد

ایسنا/خراسان جنوبی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: امسال در طرح خرید حمایتی زعفران در کشور مجری طرح صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان خراسان جنوبی است و برای خرید زعفران هزار میلیارد تومان ابلاغ شده است.

گیاهی است که گلش زینت‌بخش و معطر کننده سفره‌هاست. زغفران این روزها به فصل برداشت رسیده است؛ فصل پاییز برای کشاورزان خراسان جنوبی، فصل پربرکتی است.

شهرستان قاین در استان خراسان جنوبی به پایتخت طلایی سرخ جهان معروف است.  کشاورزان به همراه خانواده‌هایشان تا نیمه آذر با مشغول چیدن گل‌های زعفران هستند. اکنون برداشت گل‌های ارغوانی زعفران در مناطق سردسیر خراسان جنوبی آغاز شده و بیش از ۳۲ هزار زغفرانکار را در مزارع حسابی مشغول به کار کرده است. امسال در طرح خرید حمایتی این طلای سرخ هزار میلیارد تومان تسهیلات ابلاغ شده تا مایه دلگرمی زعفرانکاران  باشد.

غلامرضا قوسی، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی به ایسنا می‌گوید: طرح حمایتی زعفران برای جلوگیری از ضرر کشاورزان تعبیه شده تا آنان بتوانند به قفیمت منصفانه زعفران خود را بفروشند.

وی افزود: امسال در طرح خرید حمایتی زعفران در کشور مجری طرح صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در استان خراسان جنوبی است و برای خرید زعفران هزار میلیارد تومان ابلاغ شده است.

قوسی بیان کرد: سهم تسهیلات هر استان به میزان خرید آن استان بستگی دارد و طرح حمایتی زعفران از اول آبان‌ماه آغاز شده که پیش‌بینی می‌شود در این طرح ۲۰۰ تن زعفران خشک از کشاورزان خریداری شود.

وی ادامه داد: بانک عامل موظف است به پرداخت مبلغ تسهیلات به حساب کشاورزان زعفران‌کار معرفی شده توسط مجری طرح حداکثر ظرف مدت ۵ روز اقدام کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: در این طرح قیمت هر کیلو زعفران نگین ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و شبه نگین ۱۶ میلیون تومان، پوشال مرغوب ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، پوشال معمول ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و زعفران دسته هر کیلو گرم ۱۱ میلیون تومان خریداری می‌شود.

قوسی با بیان اینکه امسال متاسفانه شاهد کاهش ۲۰ درصدی تولید زعفران در مقایسه با سال گذشته است، تصریح کرد: کاهش بارندگی در ماه‌های اسفند و فروردین، افزایش شوری خاک، گرمای هوا و افت کیفیت آب و خاک از علل کاهش تولید زعفران در استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha