• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400081813793
  • خبرنگار : 50453

به مناسبت روز ملی کیفیت؛

نان‌های بی کیفیت در روز ملی کیفیت/ نارضایتی شهروندان از کیفیت نان

نان‌های بی کیفیت در روز ملی کیفیت/ نارضایتی شهروندان از کیفیت نان

ایسنا/همدان هجدهم آبان‌ماه، به‌عنوان روز ملی کیفیت نام‌گذاری شده است. کیفیت‌ به‌ معنای‌ دستیابی‌ به ‌استانداردهای ‌از پیش ‌تعیین ‌شده‌ است. با توجه‌ به‌ این‌ تعریف‌ ابتدا استانداردهای‌ تولید محصول‌ یا ارائه ‌خدمت‌ مشخص‌ شده‌ و سپس ‌فعالیت‌ها در راستای دستیابی‌ به‌ این‌استانداردها انجام‌ می‌شود و استانداردها را برای‌ داده‌ها (شامل ‌مواد، نیروی‌ انسانی‌، تجهیزات‌، فضا، پول‌ و...) و فرآیندها در نظر می‌گیرند.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان همدان  در گفت‌وگو با ایسنا به کیفیت نان در بازار اشاره کرد و گفت: نان یکی از محصولات موجود در بازار بوده که شکایات زیادی مبنی بر بی کیفیت بودن آن وجود دارد که مجموعه استاندارد در کیفیت نان دخیل هستند و در کارخانجات تولید آرد نظارت دارند و مصرف کنندگان انتظار یک محصول با کیفیت دارند در حالیکه این گونه نیست.

دکتر مرتضی بیدآبادی اضافه کرد: دستگاه‌های دخیل و اصلی در بحث کیفیت نان اداره استاندارد بوده چراکه در سیلوها و کارخانجات آرد مستقر هستند، چرا که اگر زنجیره توزیع و تولید آرد و گندم مطابق با استانداردهای لازم باشد، نباید شکایتی داشته باشیم در حالیکه مردم از کیفیت نان راضی نیستند.

وی اظهار کرد: کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری هستند، حداقل کیفیت باید در آنها رعایت شود چرا که قوانین و تعاریفی که مجموعه استاندارد از کیفیت کالا مد نظر دارد به خودی خود کیفیت محصول رعایت می‌شود.

بیدآبادی اضافه کرد: برخی کالاها مشمول استاندارد اجباری نبوده اما تولید کننده‌ها داوطلبانه استاندارد برای کالا دریافت کرده‌اند که در این راستا حداقل‌های یک کالاهای استاندارد رعایت شده بنابراین محصول مورد نظر کیفیت لازم را دارد.

وی ادامه داد: کالاهایی که علامت استاندارد در آنها درج شده است، کد پیگیری برای استعلام کالا از سازمان ملی استاندارد داشته، بنابراین در صورتیکه یک کالا از دید مصرف کننده کیفیت لازم را نداشته باشد، موضوع از اداره کل استاندارد قابل پیگیری است همچین کد روی محصول از سازمان ملی استاندارد قابلیت استعلام دارد.

بیدآبادی به کارگاه‌های طلا سازی در همدان اشاره کرد و افزود: کدهای درج شده بر روی طلاها نشان دهنده کد کارگاهی مورد نظر بوده و در صورت عدم رعایت عیار طلا، مصرف کنندگان می توانند موضوع را پیگیری کنند که در این صورت تولید کننده به اداره کل استاندارد و بعد ازآن به اداره کل صمت و سپس تعزیرات معرفی می شود.

معاون نظارت و بازرسی صمت یادآور شد: برخی کالاها مشمول استاندارد اجباری نبوده؛ اما کیفیت یک محصول رضایت مصرف کننده را به دنبال داشته بنابراین رضایت مشتری موجب تداوم یک محصول در بازار می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha