دکتر فرهاد ابولنژادیان در آیین فصل نو، فصل همدلی اهواز که امروز (۱۷ آبانماه) به منظور معارفه و گرامیداشت حضور دانشجویان نوحضور دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور برگزار شد، اظهار کرد: معتقد هستیم کیفیت آموزش در فضای مجازی نمیتواند معادل کلاس حضوری و بهرهگیری از حضور اساتید و اعضای هیات علمی باشد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: حضور دانشجویان به فضای آموزشی و تحصیلی شور و نشاط و انگیزه داده و زنده بودن دانشگاه به حضور دانشجویان وابسته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: با توجه به شرایط مطلوب استان، تصمیم بر آن شد که دانشجویان ورودی تا سال ۱۳۹۹ به صورت حضوری در کلاسهای درس حاضر شده و دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۰ به صورت مجازی فضای آموزش را دنبال کنند.
وی افزود: تاکنون ۷۶ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۷۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال واکسینه شدهاند، اگرچه این عدد برای جامعه شهری حدود ۷۹ درصد است.
ابولنژادیان گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۵۰ هزار نفر واکسن دریافت میکنند که ۱۵ هزار نفر آنها دوز اول و مابقی دریافتکننده دوز دوم هستند.
وی بیان کرد: حضور ما در این لحظه و در این مکان، مرهون تلاش و کوشش مدافعان سلامت است که الحق و الانصاف اگر نبودند، این مهم اتفاق نمیافتاد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خطاب به دانشجویان تازهوارد این دانشگاه گفت: شما دانشجویان، مسیر مدافعان سلامت را شروع کردهاید و باید بدانید که سنگ زیرین آسیاب در دو سال گذشته، دانشگاههای علوم پزشکی و مدافعان سلامت بودهاند که وظیفه اصلی آنها حفظ سلامتی مردم بود.
وی افزود: از همه خصوصا دانشجویان انتظار میرود پروتکلهای بهداشتی را در کلاسها، کارگاهها، فضای آموزشی و خوابگاهها رعایت کنند و در صورت مشاهده علائم بیماری هر چه سریعتر خود را از فضای جمعی دور کرده تا سلامتی خود و دیگران را رقم بزنند.
ابولنژادیان خطاب به دانشجویان تازهوارد گفت: راهبرد اول، توجه به آموزش و تحصیل بع عنوان اولویت اصلی، راهبرد بعدی اهتمام خاص به مسائل دینی و مذهبی جهت عبور آسان از دوران پر تلاطم دانشجویی و در نهایت راهبرد سوم توجه ویژه به ورزش و سلامت جسمی است که تمام این موارد میتوانند شما را در مسیر متعادل و مطلوب قرار دهند.
وی بیان کرد: برای اولین بار در سال ۱۳۹۹ حدود ۷۰ دانشجوی خارجی و تا به الان حدود ۱۵۰ دانشجوی بین الملل در مقاطع مختلف تحصیلی از قبیل دکترای عمومی، دستیاری تخصصی، پی اچ دی، کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پذیرش شده و مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گقت: در دیماه سال ۹۸، رتبه دانشگاه ۲۱۸۰ بود که در حال حاضر به رتبه ۱۶۰۰ رسیده و حدود ۵۰۰ پله ارتقا داشته است.
وی افزود: تلاش بر این است در ارزیابی دانشگاهها و با توجه به حضور تیم مجرب دانشگاه علوم پزشکی اهواز و هدف قرارگیری جزو ۵۰۰ دانشگاه اول دنیا، در دیماه سال جاری به رتبه کمتر از ۱۵۰۰ برسیم.
ابولنژادیان تصریح کرد: از همین ابتدای راه سعی کنید جذب مراکز تحقیقاتی شده، پژوهش کردن و مقالهنویسی را یاد بگیرید، با شرکتهای دانشبنیان ارتباط گرفته تا علاوه بر پیدا کردن فرصتهای شغلی در آینده، یک شخصیت علمی چند وجهی داشته باشید.
به گزارش ایسنا، آیین فصل نو، فصل همدلی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز امروز به منظور معارفه دانشجویان نوحضور (ورودی سال ۱۳۹۹) با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و کارکنان و دانشجویان در محل تالار شهدای دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات