«محمدحسین دهقان طزرجانی» در این رابطه تصریح کرد: با تلاش بیش از یکسالِ کارکنان شورای حل اختلاف در پرونده کارخانه کاشی که به علت بدهی و اختلاف نظر مدیران منجر به تعطیلی شده بود، صلح و سازش برقرار و با واگذاری کارخانه از سوی مالکین به شخص دیگری، علاوه بر بازگشت این کارخانه پس از هفت سال به چرخه تولید، از ورود قریب به ۱۰۰ پرونده به دستگاه قضا جلوگیری بعمل آمد.
این مقام قضایی افزود: با بازگشت این کارخانه به چرخه تولید در آینده نزدیک علاوه بر پرداخت بدهی کارگران پس از حدود ۱۰ سال، بدهی کامل طلبکاران نیز پرداخت می شود.
وی با اشاره به بازگشت به کار ۲۰۰ نفر کارگر این واحد،اظهار کرد: با جلوگیری از انحلال کارخانه، منافع مالی حدود ۸۰ سهام دار که در مخاطره بود حفظ شد.
دهقان طرزجانی در رابطه با تعطیلی کارخانه ها و واحدهای تولیدی ابراز کرد: با ایجاد ظرفیت های جدید و فعال کردن ظرفیت های معطل مانده در بخش تولید می توان از آسیب های اقتصادی و اجتماعی در این حیطه جلوگیری کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، این مسئول خاطرنشان کرد: امید است بتوان با همکاری و تعامل دستگاه قضا با دستگاه های متولی گام موثری در جهت پیشبرد اهداف متعالی در حوزه اشتغال و رفع موانع تولید برداشت.
انتهای پیام
نظرات