جلال شیخ پور به مشارکت مستقیم مردم در کمک به توانمندسازی مددجویان این نهاد خبر داد و افزود: جمعآوری و توزیع صدقات از طریق شبکههای مردمی و روشهای نوین و اسکن کد QR یکی از راههای مناسب محرومیتزدایی است که درآمد حاصله از طریق روشهای نوین در شش ماهه اول سال جاری ۳۲ درصد رشد داشته است.
وی مبلغ کمکهای مردمی را به نیازمندان در قالب صدقات ۶ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این رو بر اساس استفاده از روش QR پرداختهای مردمی سادهتر و درآمد امداد نیز بیشتر شده که از این فرصت میبایست از مردم استان صمیمانه قدردانی کرد.
شیخ پور به نحوه مصرف صدقات جمعآوری شده اشاره کرد و گفت: ۱۰۰ درصد کمکهای اهدایی مردم در قالب صدقات صرف محرومیتزدایی از خانوارهای نیازمند میشود.
مدیرکل کمیته امداد لرستان به نحوه توزیع و هزینه کرد صدقات جمعآوریشده اشاره کرد و گفت: بر اساس توافقنامه بودجه مبالغ جمعآوریشده در هر منطقه بر اساس نیاز مددجویان در شاخص حمایتی شامل کمک به درمان مددجویان روستایی و شهری، کمک به ازدواج مددجویان و تأمین جهیزیه، تأمین لوازمخانگی، پرداخت موردی، کمکهزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، اردوهای زیارتی، تعمیر تکمیل و بازسازی مسکن و تعامل با مراکز اجتماعی هزینه میشود.
وی به تعداد مشترکین صندوقهای صدقات در لرستان اشاره کرد و گفت ۱۶۰ هزار و ۶۵۲ مشترک صندوق صدقات در استان وجود دارد.
این مسئول افزود: علاوه بر آن مردم سخاوتمند میتوانند کمکهای خود را از طریق کد دستوری #۰۶۶*۸۸۷۷* و یا اسکن کد QR که بر روی صندوق صدقات نصب شده بهآسانی از طریق تلفن همراه خود صدقه واریز کنند.
انتهای پیام
نظرات