نبی الله قائدرحمتی، در نشست تخصصی با موضوع نقش تورهای گردشگری در حفاظت از محیط زیست و گردشگری پایدار با محوریت جلوگیری از تحریف(سوءاستفاده از محیط زیست) که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، اداره کل حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی و با حضور تورهای گردشگردی مجاز در سالن جلسات اداره کل حفاظت محیط زیست برگزار شد، اظهار کرد: برای جلوگیری از تخریب محیط زیست با محدود زمانی و مکانی مواجهایم و این محدودیتها برای هماهنگی با دستگاههای اجرای لرستان است.
وی با بیان اینکه دستگاههای اجرایی لرستان در حفظ محیط زیست نقش اساسی دارند، بیان کرد: برای حفاظت از محیط زیست، بخشینگری نشود چرا که متعلق به همگان است.
معاون فنی حفاظت محیط زیست لرستان از اجرای طرح جامع مناطق تحت مدیریت استان خبر داد و گفت: این مهم در کارگروه آمایش و در شورای توسعه استان مصوب شد که چنانچه قرار است گردشگری در مناطق تحت امر محیط زیست انجام شود در راستا و هماهنگ با این طرح باشد و به عبارت دیگر گردشگری مسئولانه را در مناطق تحت مدیریت داشته باشیم.
قائدرحمتی بر آموزش به جامعه هدف و گردشگران تاکید و عنوان کرد: در مناطق تحت مدیریت جامعه هدف روستاها وعشایر هستند و درصدد بودیم که سود و منفعت گردشگران به این جامعه هدف برسد و باید همه موضوعات در کنار هم دیده شود.
وی با بیان اینکه لرستان، استانی پرپتانسیلی در زمینه تالابها، سدها، رودخانهها و ... است به گونهای که ۱۳۰رودخانه دائمی و فصل به طول ۹۰۰۰ کیلومتر در لرستان وجود دارد، افزود: این مهم میتواند هدف گردشگری باشد.
معاون فنی حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: در مسیر مهاجرت پرندگان قرار داریم و میراث فرهنگی میتواند در این بخش با همکاری محیط زیست برنامههای گردشگری در نظر بگیرد.
قائدرحمتی گفت: لرستان ایران کوچکی است که چهار اقلیم در آن وجود دارد و در تمام فصول سال میتوانیم گردشگر را با حفاظت از محیط زیست و تنوع زیستی در استان داشته باشیم.
وی بیان کرد: تنوع زیستی و گردشگری پایدار در کنار هم رشد پیدا میکنند و تنوع زیستی و حفاظت از محیط زیست یکی از ضروریاتی است که در راستای رونق گردشگری باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.
معاون فنی حفاظت محیط زیست لرستان گفت: به منظور جلوگیری از بروز آسیب به چشماندازها و تنوع زیستی باید در قالب طرح ارزیابی اثرات زیست محیطی حتما دیده شود.
انتهای پیام
نظرات