• شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400081511039
  • خبرنگار : 50453

صفر شدن آمار مرگ و میر تنها با واکسیناسیون امکانپذیر نیست

صفر شدن آمار مرگ و میر تنها با واکسیناسیون امکانپذیر نیست

ایسنا/همدان رئیس گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: صفر شدن آمار مرگ و میر ناشی از کرونا تنها با واکسیناسیون امکان پذیر نیست.

جلال الدین بطحایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: واکسیناسیون آمار مرگ و میر را کاهش می‌دهد همچنین از موارد شدید بیماری پیشگیری می‌کند، اما صفر شدن آمار فوت شدگان به چندین فاکتور بستگی دارد.

وی با بیان اینکه وضعیت واکسیناسیون همدان در سطح مطلوبی قرار دارد، تصریح کرد: صفر شدن آمار مرگ و میر به چندین فاکتور بستگی دارد و واکسیناسیون به تنهایی نمی‌تواند امار مرگ و میر را صفر کند.

بطحایی ادامه داد: رعایت کردن تمامی موارد در کنار واکسیناسیون به کاهش آمار مرگ و میر و موارد شدید بیماری کمک می‌کند.

وی همچنین اعلام کرد: ۳۰۰ هزار نفر همدانی که جزو گروه هدف هستند باید به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند و نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند.

بطحایی تصریح کرد: تاکنون میزان واکسیناسیون در همدان در وضعیت مطلوبی قرار داشته و در کل استان به طور متوسط پنج هزار نفر به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه و نسبت به تزریق واکسن اقدام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه امیدواریم ۳۰۰ هزار نفر باقی مانده هرچه سریعتر نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند، گفت: این افراد گروه سنی بالای ۱۸ سال هستند که با فراهم کردن شرایط بهتر برای آنها نسبت به واکسیناسیون خود در حال اقدام هستند.

وی به واکسیناسیون از طریق اتوبوس‌های سیار اشاره کرد و گفت: برخی افراد به علت مشغله‌های کاری امکان مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون را نداشتند که با حضور اتوبوس‌های سیار امکان واکسیناسیون آنها با دسترسی راحت‌تر فراهم شده است.

بطحایی به ناتوانی جسمی برخی افراد سالمند برای حضور در مراکز تجمیعی واکسیناسیون اشاره کرد و افزود: نیروهایی را برای حضور در منازل این افراد تدارک دیده‌ایم که بتوانند با حضور در منزل این افراد نسبت به واکسیناسیون آنها اقدام کنند.

وی با بیان اینکه در هیچ جای دنیا قبل از واکسیناسیون تست‌های تخصصی کرونا گرفته نمی‌شود، تصریح کرد: پزشکان در مراکز تجمیعی واکسیناسیون حضور داشته و علامت‌هایی از جمله تب، بدن درد، لرز و سایر مصادیق را از فرد دریافت کننده واکسن پرسش می‌کنند و بسته به تشخیص پزشک واکسن دریافت می‌شود.

بطحایی خاطرنشان کرد: در مواردی شاهد تزریق واکسیناسیون افرادی هستیم که به بیماری مبتلا بوده‌اند و بعد از تزریق واکسن بیماری در آنها بروز کرده است، بنابراین توصیه می‌شود افراد در صورت داشتن علامت و حتی قرارگیری در کنار افراد مثبت را اطلاع دهند و سپس به تزریق واکسن اقدام کنند.

وی در پایان گفت: هرچه قدر سرعت واکسیناسیون افراد بازمانده از واکسن را سرعت ببخشیم به نفع تمامی جامعه است و امیدواریم با همکاری رسانه‌ها به این هدف دست یابیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha