• شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۰ / ۰۰:۳۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400081510692
  • خبرنگار : 50233

تابستان‌ها از قطعی برق زیان می‌کنیم زمستان‌ها از قطعی گاز!

تابستان‌ها از قطعی برق زیان می‌کنیم زمستان‌ها از قطعی گاز!

ایسنا/سمنان رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان سمنان گفت: تولیدکننده ها تابستان از کمبود و قطعی های مکرر برق زیان می کنند و زمستان ها از نبود گاز.

علی اصغر جمعه ای در گفت و گو با خبرنگاران با انتقاد از فقدان برخی از زیرساخت های انرژی در بخش تولید اظهار کرد: قطعی برق در تابستان هر سال به بخش تولید و صنایع و معادن آسیب جدی وارد می کند و زمستان ها نیز قطعی گاز به تولیدکنندگان زیان بسیاری وارد می کند و لذا انتظار می رود که دولت برای این دو معضل تدبیری کند.
این فعال اقتصادی با بیان اینکه توسعه استان نیازمند زیرساخت است افزود: وجود اراضی مستعد بلامعارض در این استان در کنار ظرفیت های بالقوه دیگر، بستر خوبی برای توسعه استان ایجاد کرده اما ضعف در برخی زیرساخت ها مانع از تحقق توسعه در این استان شده است.
جمعه ای از آب به عنوان دیگر زیرساخت مورد نیاز استان در مسیر توسعه نام برد و تصریح کرد: عدم مدیریت درست سبب شده که از برخی ظرفیت های موجود همچون پساب ها نیز استفاده نشود. متاسفانه بخش قابل توجهی از این پساب بدون استفاده رها شده و به کویر جنوب سمنان می ریزد.
وی با اشاره به کمبود جدی آب در بخش صنعت و معدن خاطرنشان کرد: اگر برنامه ریزی درستی صورت بگیرد می توان تا ۴۰۰لیتر بر ثانیه از محل این پساب ها برای مصرف در بخش صنعت تامین آب کرد و این در حالی است که نه تنها از این پساب استفاده نمی شود بلکه همین الان بخش قابل توجهی از این پساب رها شده به کویر بکری نظیر کویر خوران در جنوب سمنان آسیب وارد می کند.
رئیس پارلمان بخش خصوصی در استان با اشاره به لزوم حضور تولیدکنندگان ایرانی در بازارهای بین المللی از دولت سیزدهم خواست: در این دوره توجه ویژه ای به دیپلماسی اقتصادی داشته باشد.
وی با اذعان به اینکه تولیدکننده ها در تامین سرمایه در گردش در مذیقه اند افزود: تعدد بخش نامه ها و آیین نامه دیگر معضل جدی است که به بخش تولید و اقتصاد آسیب وارد کرده و از همین رو دولت باید برای ساماندهی این بخش برنامه ریزی کند.
جمعه ای به انتقاد از بی ثباتی ها در قیمت ارز و مواد اولیه پرداخت و اظهار کرد: این عدم ثبات سبب شده که تولیدکننده ها نتوانند برای افق های پیش روی خود برنامه ریزی کنند و این در حالی است که تولیدکننده لااقل باید بتواند برای یک سال آینده خود برنامه ریزی کند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی استان سمنان با انتقاد از فضای حاکم بر بازار بورس گفت: ب خی از مواد پترشیمی در بورس کالا تا ۲۰درصد گران تر از قیمت های جهانی عرضه می شوند و همین در کنار هزینه بالای حمل و نقل به افزایش هزینه تولید در کشور انجامیده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha