به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری دویچه وله، برخی از اجداد ژائیر بولسونارو، رئیس جمهوری برزیل اصالتا متعلق به این شهر حدودا ۴۰۰۰ نفری بودهاند که در فاصله حدودا ۴۵ کیلومتری از جنوب غرب ونیز قرار دارد.
براساس گزارش خبرگزاری آنسای ایتالیا، این رهبر ۶۶ ساله برزیل در این سفر گفت: «از حضور در اینجا خوشحال و هیجانزده هستم. از حضور در اینجا احساساتی شدهام و فکر میکنم مشخص باشد. پدربزرگ و مادربزرگ من از اینجا رفتند. خوشحالم در کنار افراد خوبی هستم. خدا خواست من رئیس جمهوری برزیل شوم (...) ما بسیار خوب کار میکنیم که مورد قبول مردم است، اما رسانههای جمعی آن را به رسمیت نمیشناسند.»
هزاران نفر از ساکنان شهر آنگویلارا ونتا در اواخر قرن نوزدهم به دلیل فقر به برزیل مهاجرت کردند.
رئیس جمهوری برزیل در جریان این سفر تحت حفاظت یک تیم امنیتی سطح بالا قرار داشت. حامیان بولسونارو در حالی در این مراسم شرکت کردند که حدود ۲۰۰ معترض نیز در آن حضور داشتند. این گروه از تظاهرکنندگان شعارهایی نظیر "شهروندی برای دیکتاتورها ممنوع" و "آنگویلارا عاشق برزیل است، اما نه بولسونارو" را به همراه داشتند.
آنتونیو اسپادا، از اعضای شورای این شهر به خبرگزاری فرانسه گفت: اینکه او از شهری بازدید کند که خانوادهاش اصالتا اهل آنجا بوده، مشکلی ندارد، اما نباید بیایند او را به عنوان الگو معرفی کنند و به او شهروندی افتخاری اعطا کنند.
اما حامیان رئیس جمهوری برزیل نیز حضور پررنگی داشتند. یکی از آنها به خبرگزاری فرانسه گفت: «من اینجا هستم تا به او بگویم که تنها نیست.»
چند روز پیش در آستانه برگزاری این مراسم شعار "بولسونارو برو بیرون" بر روی تالار شهرداری آنگویلارا ونتا اسپری شد. الساندرا بوسو، شهردار راستگرای این شهر، این اقدام «خرابکارانه» را محکوم کرده و گفت که این مراسم تشریفاتی، سیاسی نبود، بلکه موضوعش به رسمیت شناختن مهاجرت ایتالیاییها به برزیل بود.
این سفر بولسونارو بعد از شرکت او در اجلاس سران گروه ۲۰ در شهر رم صورت گرفت و این رئیس جمهوری برزیل در ادامه سفرش همچنین قرار است امروز سهشنبه به دیدار ماتئو سالوینی، نخستوزیر راست افراطی ایتالیا که قبلا به عنوان وزیر کشور و معاون نخستوزیر ایتالیا هم کار کرده، برود.
این رهبر برزیل قبلاً اظهارنظرهایی با محتوای تبعیض جنسیتی مطرح ساخته و دیکتاتوری نظامی سابق این کشور آمریکای جنوبی را ستایش کرده بود. تخریب جنگلهای بارانی آمازون در دوران ریاستجمهوری او بهطور چشمگیری افزایش یافته و بولسونارو همچنین اغلب همهگیری ویروس کرونا را کماهمیت جلوه داده است.
یک کمیته در مجلس سنای برزیل اخیراً توصیه کرده است، بولسونارو از بابت مدیریتش در قبال این بیماری همهگیر و اتهامات جنایی تحت پیگرد قرار بگیرد. در طول ریاست جمهوری او، این پاندمی به طور نامتناسبی بر جمعیت بومیان و آفریقایی-برزیلی این کشور تأثیر گذاشته و مجموع تلفات ناشی از این ویروس در برزیل از ۶۰۰ هزار تن فراتر رفته است.
انتهای پیام
نظرات