محمدرضا شهبازی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹، ۲۳ دستگاه اجرایی با سازمان بهزیستی برای تعیین سهمیه استخدام ۳ درصد معلولان هماهنگی لازم را انجام دادند، اظهار کرد: زمانی که هر دستگاهی مجوز استخدامی را از سازمان اداری و استخدامی دریافت میکند، قانونا به سمت سازمان بهزیستی و بنیاد شهید سوق داده میشوند تا سهمیه خود را تعیین کنند.
وی درخصوص اینکه در سال گذشته چه تعداد فرد دارای معلولیت جذب دستگاهها و استخدام شدند، افزود: از محل ۱۳۰۶ سهمیه تعیین شده برای جذب افراد دارای معلولیت با دستگاههای اجرایی کشور تعداد ۴۶۲ نفر پذیرفته شده نهایی هستند و همچنین ۱۰۲ نفر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جذب شده اند. در مجموع تعداد ۵۶۴ نفر سال گذشته پذیرفته شده نهایی مربوط به هشتمین آزمون استخدام دستگاههای اجرایی هستند.
وی همچنین بیان کرد: بیشترین میزان سهمیه به تعداد ۱۱۴۳ نفر مربوط به وزارت اموزش و پرورش و ۲۹ سهمیه مربوط به سازمان بهزیستی کشور بوده است.
مدیرکل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: البته وزارت بهداشت به طور مستقل آزمون برگزار میکند و محدودیت قائل نیست، به این معنی که تمام کسانی که دارای معلولیت هستند میتوانند در آزمون شرکت کنند و این وزارتخانه سهمیه را رعایت میکند. به عبارت دیگر ۱۳۰۶ سهمیه برای استخدام معلولان منهای سهمیه وزارت بهداشت است و در این وزارتخانه معلولان ۱۱۰۰ سهمیه داشتند که در کل کشور میتوانستند از آن استفاده کنند.
به گفته وی، همچنین در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲دستگاه اجرایی برای تعیین سهمیه سه درصد استخدام به تعداد ۱۸۱۷ سهمیه هماهنگی لازم را با سازمان بهزیستی انجام دادهاند.
شهبازی افزود: به استناد بند ز آیین نامه اجرایی ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، نمایندگان سازمان بهزیستی با هماهنگی دستگاههای اجرایی در اکثر جلسات کمیسیون و مصاحبه افرادی که حدنصاب نمره کتبی را کسب کردهاند، حضور دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت که موسسات و نهادهای عمومی، شرکتهای دولتی و نهادهای انقلابی، قانون اختصاص سهمیه سه درصد را اجرا نمی کنند.
انتهای پیام
نظرات